OD MARTA 2019: Tehnički pregled, registracija i osiguranje za bicikle?

Na poslednjoj sednici skupštine vlade usvojen je zakon po kome će svi vlasnici bicikla plaćati godišnju registraciju.

Kako su istakli na sednici primećen je porast broja bicikla na ulicama širom naše zemlje. Iz toga sledi da je potpuno prirodno da se uvede registracija i ovih prevoznih sredstava.

Bicikli će pored registracije svake godine morati da prođu i tehnički pregled u specijalizovanim ustanovama. Na pregledu će se detaljno gledati stanje bicikla i guma. U slučaju izgrebanih nalepnica, korozije, guma koje su krpljene više od dva puta bicikl neće dobiti potreban sertifikat. Takođe, ukoliko se na biciklu pronađu delovi koji nisu fabrički za taj model ni tada neće moći da prođu tehnički pregled.

Cena polise osiguranja koja će se plaćati na godišnjem nivou tek treba da se utvrdi prema posebnom katalogu. Iz udruženja vozača bicikla Srbije najavili su žalbu sa ciljem da se uvede trajna registracija ovih prevoznih sredstava. Zakon stupa na snagu marta meseca 2019. godine.

P.S. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.

PROČITAJ I

11 Komentari

  1. Sta ce nama Turci haraclije😂Jedva cekam da uvedu porez pesacima na noge.Ko hoda peske,mora da plati.Ziveo AV i SNS.Samo bahato.

  2. Pa nije vam bio dobar Sloba duvali ste u pistaljke e evo vam ga sam pa duvajte i dalje.Jedini za mene Slobo Slobo Slobo moj lider.Bog da mu dusu prosti.

  3. narod nema ni hleba da jede a vi o registraciji bicikala pa ako treba necemo ni da ih vozimo pa da vidim kako ce te da naplatite registraciju bolje povecajte cene na cigare i kafu to vise zagadjivanje prirode a i ljudi unistavaju zivote svoje bolje na to da dignete cene imace te vecu zaradu

  4. A, da se ne ljuti niko, Molio bih da mi kezete sta ce biti sa Romskim trociklima, koji nikada nisu registrovana i ostalo. Hvala

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker