U LUGAVČINI KOD SMEDEREVA: Sahranjen Srećko Ljubenović koga je sin ubio

Nakon završene dnk analize i obdukcije posmrtni ostatci Srećka Ljubenovića predati su porodici radi sahrane.

Aleksandar Ljubenović / Rupa u kojoj je pronađeno telo Srećka Ljubenovića

Njih je preuzela njegova majka, pošto ga se otac odavno odrekao koji živi u drugom braku u Beogradu. Majka je sahranu organizovala u Lugavčini kod Smedereva, gde i živi. Čin sahrane obavljen je u ponedeljak na mesnom groblju u Lugavčini u prisustvu malobrojnih rođaka. Kako smo saznali Srećkovoj sahrani prisustvovao je i njegov mlađi sin Lazar.

Kako su nam rekli meštani Lugavčine Srećka se sećaju i da znaju da se bavio kriminalom ali da ga dugo nisu videli pošto je odavno otišao iz sela i retko je dolazi, sem nekoliko puta da obiđe majku.

Podsećamo da je Srećkovo telo u četvrtak iskopano na parceli vlasništva njegove supruge Sonje gde je počivalo od maja 2013. godine. Za njegovu smrt prvobitno je optužena Sonja, ali nakon suočenje pred tužiocem u požarevačkom tužilaštvu njen stariji sin Aleksandar priznao je da je iz pištolja ubio oca iz rezloga da prekine maltretiranje majke, koji je on konstantno činio nad njom. Zbog toga protiv Aleksandra pokenuta je istraga zbog ubistva oca, dok je njegova majka oslobođena odgovornosti, te će u daljem postupku učestvovati samo kao svedok.

Kako smo saznali Sonja je u ponedeljak sa mlađim sinom bila kod jednog od najpoznatijih požarevačkih advokata radi konsultacije, a koji ga je angažavao sin Aleksandar, koji je njega i njegovog oca ranije dugo zastupao braneći ih u raznim slučajevima.

Kuća Ljubenovića u Kučevu u kojoj je Srećko ubijen

Istraga u ovom slučaju počeće odmah nakon praznika gde će se saslušati svedoci koje je tužilaštvo predložilo, a kako smo saznali i odbrana će predložiti više svedoka koji treba da posvedoče koliko je i kakva maltretiranja trpela Sonja, njeni sinovi i familija.

Nakon završenja istrage nadležno tužilaštvo podići će optužnici i zakazati suđenje.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker