Mlada šampionka Srbije u karateu na prijemu kod Milića

Gradištanku Tijanu Stoiljković, šampionku Srbije u karateu na Prvenstvu Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore, povodom osvojenog prvog mesta, primio je danas predsednik opštine, Dragan Milić.

Foto: SOVG

Čestitavši na uspehu Tijani i njenom treneru, Nebojši Stoiljkoviću, Milić je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima, rekavši da će opština nastaviti i dalje da stimuliše i nagrađuje najbolje sportiste.

“Čuo sam da si dobar đak što potvrđuje da su sportisti dobri đaci i dobri ljudi. Želim ti uspeh na takmičenju u Dubrovniku i da doneseš još jednu medalju.“, poželeo je Milić pred novo takmičenje. Ovom prilikom on je mladoj karatistkinji uručio prigodan poklon, profesionalni prsluk i štitnik za takmičenje, a treneru paradnu trenerku.

Foto: SOVG

Na Prvenstvu Srbije, održanom 18. novembra u Beogradu, Tijana je osvojila zlatnu medalju u borbama, koja joj je otvorila put na Prvenstvo Balkana u Dubrovniku, na koje večeras putuje.

Prijemu su prisustvovali direktor Sportskog centra Veliko Gradište, Saša Branković, i generalni sekretar Sportskog saveza opštine Veliko Gradište, Dušan Banović.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker