KARAMBOL KOD SKRETANJA ZA POŽAREVAC: Turci se slupali zbog domaćih svinja na auto-putu! (FOTO)

Dvojica državljana Turske automobilom naletela na krdo životinja, posle čega su probili zaštitnu ogradu, sleteli s puta i, posle 30 metara, prevrnuli se na krov

Dva Turčina povređena su u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš kod skretanja za Požarevac kada su automobilom udarili u svinje.

Foto: Čitalac

Oni su posle strahovitog udarca u nekoliko životinja koje su se zatekle na kolovozu probili zaštitnu ogradu i sleteli s puta.

Kako saznajemo, vozač „folksvagen turana“ star 50 godina i suvozač od oko 40 godina prebačeni su u bolnicu u Smederevu i nalaze se van životne opasnosti. Očevidac nesvakidašnje nesreće koja se dogodila u ponedeljak oko tri časa ujutru kaže da se nekoliko svinja našlo na auto-putu i da je vozač pokušao da ih izbegne.

– Nažalost, neku od njih je udario i ubio je na mestu, ali je ubrzo potom sleteo s puta i posle nekoliko desetina metara prevrnuo se na krov. Imali su mnogo sreće jer je njihov automobil potpuno uništen. Čudo je i prava sreća da u ovom karambolu nije učestvovalo više vozila – priča očevidac koji nam je prosledio fotografije zabeležene nakon nesreće.

Foto: Čitalac

On dodaje da ovo nije prvi put da vozači na ovoj deonici nalete na životinje, ali i neke druge predmete.

– Ograda na nekim deonicama je oštećena, jer mnogi meštani koriste prečice, a neki i da bi izbegli plaćanje putarine. Takođe, ograde pored puta se često kradu, pa životinje izleću na auto-put. Dešavalo se da neki udesi budu namerno izazvani bacanjem raznih predmeta po putu kako bi se kasnije šlepovala teško oštećena vozila – kaže ovaj svedok.

Prema njegovim rečima, zbunjuje ga činjenica da svinje na koji su Turci naleteli nisu divlje.

Foto: Čitalac

– Ove svinje su najverovatnije domaće, ali ne znam da li u blizini ima neka farma svinja i odakle su mogle da se stvore na auto-putu kad postoji ograda – kaže naš sagovornik koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Da se saobraćajna nesreća dogodila, potvrdio je i naš izvor iz policije, ali kaže da se ona dogodila isključivo zbog neprilagođene brzine.

– Automobil je usled neprilagođene brzine sleteo s puta i prevrnuo se na krov – rekao je naš sagovornik upućen u slučaj, ne precizirajući šta je uzrok nesreće.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker