ALAVA DIREKTORKA: Reketirala gradištanske ugostitelje da bi vodila svog intimnog prijatelja na putovanje! (VIDEO)

Turistička organizacija Veliko Gradište, 17. aprila, održala je prezentaciju turističkih potencijala opštine Veliko Gradište na Trgu Pobede i u restoranu Lojd, u Temišvaru.

Alava direktorka Turističke organizacije Dajana Stojanović/Foto: Promo

Kao što je “TPKNEWS” već pisao prošle godine, naravno, i ove kao i prethodne požalio nam se veliki broj ugostitelja iz Gradišta, da je Turistička organizacija Veliko Gradište i ove godine tražila reket od 50 do 100 evra po ugostitelju za ovaj nastup u Temišvaru. Kako su nam rekli ugostitelji: “Direktorka Turističke organizacije Dajana Stojanović i ove godine je pokazala da nije sposobna da isplanira finansijska sredstva”.

Pošto cifra reketa koji je zatražen nije bila velika, na svemu tome bi se možda i završilo. Međutim, ugostitelji kažu da je ostalo viška novca, tako da je direktorka Turističke organizacije Veliko Gradište, Dajana Stojanović, rešila da počasti svoje SNS-ovce, pa ih je danas u ponedelak 22. aprila, častila putovanjem u Rumuniju.

“Kao što i sami znate, na put idu samo odabrani ljudi, koji su članovi SNS-a i imaju privilegije. Direktorka Dajana Stojanović je sa sobom povela svoju odbornicu i radnicu Suzanu Tanasković, koja inače od silnih mitinga nikada nije na posao. Platu prima, a ne radi ništa. U petak 19. aprila su Direktorka Turističke organizacije Dajana Stojanovć i odbornica SNS-a, kao i radnica Turističke organizacije Suzana Tanasković, bile na Vučićevom mitingu u Beograd, a, kao što znate na posao nisu bile. Kažu, za njih radno vreme ne postoji”, priča nam jedan od uglednih ugostitelja iz Velikog Gradišta i dodaje: “Znate, gde smete da kažete nešto odborniku SNS-a u Gradištu, pa to bi odmah bila momentalna smena”, ispričao nam je ovaj ugostitelj.

I tako, kako se ne bi i ostali partijski drugari ljutili, direktorki i odbornici na nagradnom putovanju u Rumuniji društvo prave i:

– Odbornica SNS-a a, ujedno i radnica Kulturnog centra – Violeta Perić.
– Direktor Sportskog centra – Saša Branković.
– Direktorka JKP Dunav – Ljubica Mitić.
– Zamenik predsednika opštine Veliko Gradište i intimni prijatelj direktorke Turističke organizacije Veliko Gradište, Dajane Stojanović – Slađan Marković.
– Oliver Stojanović – Crveni Krst
– Rukovdilac Odeljenja za privredni i ekonomski razvoj i dijasporu – Jasmina Štrbac.
– I naravno, veliki “glavni bos” – Vladimir Štrbac.

PITANJE ZA DIREKTORKU TURISTIČKE

Da li je Direktorka Turističke organizacije Veliko Gradište Dajana Stojanović donirala neki put koji dinar od svoje plate? Jer po svemu sudeći do sada izgleda da zna samo da uzima, verovatno joj je malo plata, a i dnevnice koje je uzela od savkog mitinga na koji je bila do sada, izgleda da su male.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker