BRANIČEVSKI OKRUG POSTAO UKLET: Za mesec dana desilo se čak 5 teških ubistava!

Za manje od mesec dana na teritoriji Braničevskog okruga desilo se čak 5 teških ubistava od koji su neka i u porodici.

Prvo u nizu se desilo 28. septembra kada su Nebojša M. i Mališa D. ubili Slavoljuba D. (66) od koga su uzeli 20 evra i 300 dinara u Knežici. Policija je saopštila da Mališa D. dovezao Slavoljuba na jedan lokalni put, gde ga je Nebojša M. više puta udario drvenim predmetom, nakon čega je preminuo.

Naredno ubistvo se desilo 7. oktobra kada je Živoslav S. napao Dančeta P. u Češljevoj Bari. Njih dvojica su navodno sedeli u kafani i pili, a nakon toga su se posvađali. Izašli su napolje da se obračunaju, a onda je Živoslav S. pucao u Dančeta P. iz pištolja koji je držao bez dozvole.

Samo nekoliko dana kasnije Dejan S. i njegov sinovac Danijel pretukli su motkama Sašu S. u selu Mišljenovac. U tome im je asistirao Dejan S. koji im je osvetljavao prostoriju dok su tukli nesrećnog čoveka. Oni su žrtvu napali dok je spavao, a telo su ostavili na krevetu. Telo je nađeno 5 dana kasnije a razlog napada je što je Saša S. ranije provocirao i fizički nasrtao na Dejana S.

U selu Kočetin 13. oktobra desilo se ubistvo koje je šokiralo ne samo meštane, već i čitavu Srbiju. Gordana P. (59) napala je sekirom majku, koju je udarala sve dok žena nije izdahnula. Nakon toga je pokušala da je zapali šibicama ispred kuće. Jedan od komšija je ispričao da je Gordana verovala da joj majka “baca vlašku magiju” i da su se često svađale. Kada je policija došla da je uhapsi, ona im je samo rekla: “ubila sam vešticu, žao mi je što nisam uspela i da je spalim”.

Poslednje u nizu je ubistvo koje se desilo preksinoć oko dva sata kada je Mlađan V. (42), iz Šapina, opština Malo Crniće, provalio u kuću šezdesetosmogodišnjeg Staniše M., nasilno ga izvukao na trem, a zatim ga više puta udario drvenom motkom po glavi. Od zadobijenih povreda muškarac je preminuo na licu mesta. Policija je Mlađana V. uhapsila u blizini kuće žrtve, sa drvenom motkom u ruci kojom je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo.

Inače, policija je uspela da u kratkom roku rasvetli sva ova ubistva a nakon toga i da odmah uhapsi ubice.

Svi su predati nadležnom tužilaštvu i očekuju se suđenja.

(TPKNEWS/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker