PREBIO KOLEGU ZBOG LJUBAVNOG TROUGLA: Policajac iz Požarevca zatekao ženu u autu sa švalerom!

Policajac iz Požarevca, kako saznaje Insajder Mile Sova od izvora koji se igrom slučaja zatekao u blizini gde se nemili događaj odvijao, našao se ovog vikenda u situaciji koju nijedan muškarac ne bi poželeo ni u najluđim snovima.

Foto: Screenshot/Ilustracija

Atraktivna supruga policajca iz Požarevca, prema rečima izvora, otišla je od kuće autom do grada kako bi se videla sa svojom prijateljicom. Međutim, zadržala se predugo, tako da je njen suprug počeo da se brine gde je nestala s obzirom da joj je telefon bio nedostupan. Nije nestala, samo se krila. I to u njenom automobilu nedaleko od njihove kuće.

Preljubnica policajca nije bila sama niti bez zanimacije. Aktivno je upražnjavala intimne odnose sa drugim čovekom. Policajac, nakon što je krenuo u potragu, nedaleko od kuće, na parkingu, video je auto svoje žene i preljubnicu u zagrljaju drugog muškarca, pa je momentalno pomahnitao od besa. Prvo je lupao po kolima, pa uleteo u “gnezdo”. Izvukao je neplaniranog gosta iz vozila i potpuno golog ga tukao i šutirao ispred vozila.

Međutim, ispostavilo se da je prebio svog kolegu.

Naime, po navodima izvora koji je video ceo događaj, prevareni policajac je prvo pomislio da mu nepoznati čovek siluje ženu i zbog toga je krenuo sa silovitim udarcima. U stvari, oboje su pristali na odnos u kolima. Dakle, ona je svesno prevarila muža sa njegovim kolegom.

Inače, našoj redakciji poznati su akteri ovog ljubavnog trougla, ali, s obzirom da ceo događaj nije prijavljen, pa stoga nećemo ni mi objaviti njihova imena, fotografije a ni snimak koji nam je dostavljen.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Podrška za prevarenog policajca. Isto bih i ja uradio, a i ženu bih propustio kroz ruke. Da je u pitanju nepoznati muškarac, ne bih mu ni reč rekao, ali pošto se radi o kolegi, to je sasvim druga stvar. A supruga je prvo trebala da se razvede, pa onda da ima ljubavnika.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker