KUPLJENI MEDIJI DA ĆUTE?! Većina lokalnih medija u Požarevcu su propagandna glasila napredne stranke

Nikad gora medijska scena u Požarevcu. Čak više možete da saznate na određenim požarevačkim grupama na fejsbuku, šta se dešava u gradu, nego u lokalnim medijima.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Pojedini lokalni mediji u Požarevcu sebe smatraju objektivnim i prenose vesti nezavisnih medija, a sede sa čelnim ljudima napredne stranke, članovima gradskog veća i dogovaraju se o budućim projektima

Jedan profesionalni novinar i vlasnik požarevačkog portala je bio na mitingu SNS zajedno sa narodnom poslanicom, pa su se toliko napili da su jedva pogodili autobus da se vrate u Požarevac.

Takođe, poznati požarevački bard novinarstva koji radi za jednu poznatu medijsku kuću, dobijao je mesečno 30 hiljada dinara od gradske vlasti, a možda i dalje dobija apanažu.

I jedan gradski SNS portal od jedne ustanove kojoj uopšte nije potrebno reklamiranje dobija donaciju svaki mesec 100 hiljada dinara.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. E kučevo uređuje i piše za njega ni manje ni više nego Branko Kecman presednik skupštine opštine Kučevo. Toliko o slobodnim medijima. Stop nasilju! Stop diktaturi!

  2. Kučevo je dno dna, crna mrlja na karti srbistana, sa radikalnom debilanom na vlasti kao niko, već 19 godina. svetlo je već ugašeno,…potpuni mrak i muk.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker