ODLUKA UPRAVNOG SUDA: Rajko ponovo preuzima kormilo JKP “Dunav Veliko Gradište”!?

Upravni sud je poništio rešenje Skupštine opštine Veliko Gradište o razrešenju bivšeg direktor JKP “Dunav Veliko Gradište”, Radoslava Živkovića (59).

Foto: Privatna arhiva

Bahatost košta, ali na žalost nju neće iz svog džepa platiti glavni i odgovorni inicijator Dragan Milić – aktuelni predsednik Opštine Veliko Gradište, već će to platiti svi građani Opštine Veliko Gradište kao poreski obveznici koji pune opštinski budžet.

Tužbom Radoslava Živkovića je tražen poništaj Rešenja Opštine Veliko Gradište o njegovom razrešenju, i ista odluka je vraćena ponovo nazad Opštini Veliko Gradište na ponovno odlučivanje – u smislu da – ako je rešenje nezakonito, onda je jedina moguća opcija njegovo vraćanje na mesto direktora, jer se jedino tako otklanjaju pravne posledice nezakonitog rešenja, ili da mu u potpunosti isplate sve godine unazad od kada je uklonjen sa mesta direktora JKP “Dunav Veliko Gradište”.

Apsurdnost presude Upravnog suda ogleda se upravo u činjenici da se njome potvrđuje nezakonitost Rešenja Opštine Veliko Gradište o razrešenju Radoslava Živkovića sa mesta direktora pre isteka njegovog mandata, a istovremeno zahtev vraća Opštini Veliko Gradište na ponovno odlučivanje.

Podsetimo se, Predsednik Opštine Veliko Gradište Dragan Milić, javno je u više navrata obećavao i tvrdio da “on neće biti više direktor JKP “Dunav” nebitno koliko me to bude koštalo. Sud nas neće naterati da ga vratimo na posao”, poručivao je Milić.

Redakcija “TPKNEWS-a” je probala da stupi u kontakt sa bivšim direktorom JKP “Dunav Veliko Gradište”, Radoslavom Živkovićem, da saznamo da li je obavešten o donetoj odluci Upravnog suda, ali nam je rečeno da se on nalazi trenutno na odmoru u Grčkoj, i da će nas nazvati čim se bude vratio sa odmora.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker