PITANJE: Šta rade požarevački gradski čelnici u sitnim noćnim satima u Zaječaru?

Lokalni izbori u Zaječaru su zakazani za 28. mart 2021. godine i to je jedinstvena prilika da se građani Zaječara oslobode iz kandži režima koji je ovaj grad pretvorio u stranačku prćiju jedne stranke koja je proizvela toliko afera da ih je prosto nemoguće sve pobrojati.

Vozila Gradske uprave Požarevca u Zaječaru

Da li će građani Zaječara uspeti da odole medijskom teroru ali i već ustaljenoj praksi kupovine glasova ostaje da se vidi.

Ovom prilikom, zbog nesvakidašnje zatečene situacije, Pokret slobodnih građana i Regionalna inicijativa Istočne Srbije uputililo je jedno pitanje Gradskoj upravi Požarevca – Ko je i zbog čega u noćnim satima koristio vozilo ove službe u kampanji za lokalne izbore u Zaječaru?

„Aktivisti naših organizacija fotografisali su ovo vozilo u Gamzigradskoj banji kod Zaječara gde su, prema navodima meštana, smešteni aktivisti SNS-a, poslati u ispomoć Bošku Ničiću za lokalne izbore.

Koliko košta Grad Požarevac kampanja Srpske napredne stranke u Zaječaru? Koliko zaposlenih u Gradskoj upravi ne dolazi na posao kako bi učestvovali u ovoj kampanji? Koliko vozila, pored ovog sa fotografije se koristi u privatne svrhe Srpske napredne stranke? Da li Grad vodi gradonačelnik Saša Pavlović, ili koordinator SNS-a Luka Petrović?

Ovo je još jedan u nizu primera zloupotrebe javnih resursa u stranačke svrhe, što predstavlja problem na čijem rešavanju ćemo insistirati na Međustranačkom dijalogu i o ovim dešavanjima upoznati delegaciju Evropskog parlamenta.“- navodi se u saopštenju PSG-a.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker