“NIT MANJE OPŠTINE, NIT VIŠE NEPRAVILNOSTI”: Državni revizor organizovao žurku iznenađenja u Golupcu!

U Golupcu je u Petak 4. marta organizovano druženje državnog revizora i predsednika mesnih zajednica, kao i direktora komunalnog preduzeća u Golupcu.

Foto: Promo

Ono što se moglo čuti ovom prilikom jeste konstatacija revizora “Niti manje opštine, niti više nepravilnosti”.

Kako saznajemo lista nepravilnosti je kucana sitno, na dve stranice A4 formata.

Ovom hepeningu nisu prisustvovali načelnik opštinske uprave i neprikosnoveni kršilac zakona SNS kartela predsednik opštine Mijović Nebojša, umesto kršioca zakona, ugled opštine čuvao je predsednik skupštine opštine.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Briga Mijovića za revizora. Dok ima budala koje ga podržavaju radiće on i dalje šta hoće. Najnoviji njegov biser je dovodjenje “stručnog kadra” iz susedne opštine na funkciju u JKP Golubac, kao da u golubačkoj opštini nema školovanih i pametnih mladih ljudi. Mijović ne podnosi osobe koje su svoje fakultetske diplome stekle časno i pošteno jer oni misle svojom glavom, već zapošljava polupisneni kadar i kadar sa kupljenim diplomama. Sa takvim stručnjacima Opština je otišla u sunovrat iz kog će se teško povratiti. Golupčani po običaju ćute i trpe kao i sve kukavice dok im deca odoše za poslom koji ovde ne mogu da nadju. Kuće se polako prazne pa me zanima kome će na kraju Mijović biti predsednik i koga će da leči kada Golubac i sela ostanu pusta. Verovatno će mu Vučić poslati migrante. Zato narode obavezno glasaj za SNS.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker