JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD DONJEG MILANOVCA! Došao iz Italije na odmor u rodno selo pa poginuo

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu, oko 18 sati, na regionalnom putu između Majdanpeka i Donjeg Milanovca, na ulasku u selo Mosna, poginuo je suvozač na motoru A. Ž. (20) dok je vozač D. P. (21) sa teškim povredama transportovan u bolnicu u Boru.

Foto: 192.rs

Kako saznajemo mladići su iz sela Topolnica, a nastradali A. Ž. je živeo sa roditeljima u Italiji i u rodno selo se vratio na odmor, dok je njegov drug D. P. zaposlen u Majdanpeku.

– I vozač i suvozač nisu imala zaštitne kacige. Nastradalom A. Ž. je usled snažnog udarca pri padu sa motora došlo do frakture lobanje, koja je dovela do smrtnog ishoda. Dok je njegov drug sa konstatovanim teškim povredama glave, trbuha i unutrašnjih organa prevezen na odeljenje neurohirurgije u Boru, gde će mu se uraditi snimanje skenerom i odraditi detaljnja dijagnostika. Za sada je u stabilnom stanju – objasnio je za medije doktor Vladica Petrović, iz Doma zdravlja u Donjem Milanovcu.

Na mesto udesa odmah je izašla policija i tužilac koji su uradili uviđaj, a nakon toga telo nastradalog mladića A. Ž. transportovano je u Opštu bolnicu u Majdanpeku gde će biti urađena obdukcija.

U policiji kažu da se na osnovu tragova na samom mestu nesreće pretpostavlja da je uzrok prebrza vožnja, ali više detalja će biti poznato nakon završenog veštačenja.

Meštani sela Topolnica i Mosna su u šoku, nakon tragedije koja se odigrala na Petrovdan.

– Užas. Katastrofa. Pre dva meseca na motoru je poginuo dečko iz Donjeg Milanovca, a njegov drug je teško povređen. Još se nismo oporavili od tog šoka, a sada ovo – kaže meštanka Mosne.

Naša sagovornica objašnjava da je prošla dva sata posle udesa putem gde se odigrala tragedija i da je videla kakva je to bila katastrofa.

– Ne znam šta je sa decom da jurcaju na motorima. Šta je to što ih tera da tako voze. Potresena sam. Prošla sam putem na mestu gde je poginuo ovaj dečko iz Topolnice. Ne mogu da vam opišem koliko je tamo strašno. Policija je završila svoje i posle toga je to očišćeno, ali ljudi… Još se sve vidi i krv i svašta nešto. Užas. Sva ta deca koja jurcaju motorima su trebala da vide to, pa bi se valjda opametili i ne bi tako vozili – kazala je meštanka Mosne.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker