BIZNIS-POLITIČKI TRIO: Gradištanski bos i njegovi poslovni prijatelji naprednog sistema

Napredni poslovni trio, uz blagoslov, gradištanskog bosa predsednika opštine Velikog Gradišta, Dragana Milića, razvija biznis na srebrnom jezeru.

Foto: M.V./Privatna arhiva

Uspešni političari i biznismeni ovog naprednog sistema su Dejan Savić, koordinator u Elektrodistribuciji Kragujevac, koji je često prisutan na sastancima mesnih odbora SNS, a pripremaju ga za nova dela, pa da kupi po još koji stan i novi džip.

Zoran Ilić – Pilot, bliski saradnik Zorane Mihajlović i požarevačka ikona korupcije, Joca Gorionik, hapšen zbog korupcije i utaje poreza.

Ovaj poslovni trio je kupio veliki plac na Srebrnom jezeru da grade apartmane, a sve uz blagoslov, gradištanskog bosa predsednika opštine Velikog Gradišta, Dragana Milića. Ova biznis – politička grupa se često sastajala u jednom poznatom restoranu na Srebrnom jezeru gde se dogovaraju o poslovnim projektima.

Takođe, Milićev kadar je i načelnik PU Požarevac, Darko Pajkić koji se nije baš pokazao u najboljem svetlu, odnosno vrlo jalovo.

Inače, Zoran Ilić i Jovanka Atanacković su nekadašnji bliski saradnici Zorane Mihajlović, koji imaju jedan pored drugog identične Vile sa bazenom u Ramu nadomak Velikog Gradišta.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker