KOSTOLAČKI SNS, SEKTA BLUDA I RAZVRATA: Osta sa stomakom do zuba tokom kampanje u Zaječaru?!

Nakon lezbo seks afere poverenice Mesnog odbora SNS Kostolac i predsednice Skupštine kostolačke opštine sa sekretarkom skupštine Slađanom Petrušić i postavljenje Maje Zdravković, švalerke predsednika opštine Serdža Krstanoskog, na mesto pomoćnika predsednika opštine, ovu malu opštinu Braničevskog okruga zatresao je još jedan seks skandal.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Naime, odbornica skupštine Grada Požarevca Marijana Rajčić ex Popov koja je do sada važila za „desnu ruku“ zamenika predsednika opštine Kostolca Darka Grubetića na čiji je predlog i postala odbornica, je ni manje ni više nego tokom kampanje u Zaječaru ostala u drugom stanju sa pomenutim Grubetićem.

Inače, Darko Grubetić je oženjen Sandrom Grubetić ex Stekulac sa kojom takođe očekuje prinovu, dok Marijana Rajčić je srećno udata već desetak godina. No, izgleda da je blizina neodoljivog Darka Grubetića koji vedri i oblači kostolačkim mesnim odborom naprednjaka učinila svoje.

Darko Grubetić sa suprugom Sandrom

Poznato je da su u kampanji u Medveđi pre godinu i po dana sevale varnice i da su Marijana i Sandra došle u sukob zbog neprestanog Marijaninog nabacivanja Darku u obostranom stanju alkoholisanosti.

Inače, aktivistima u kampanji u Zaječaru već duže vreme nije jasno, a i čudno, to što Darko i Marijana ostaju do kasno u noć na terenu sakupljajući sigurne glasove po Zaječarskim zabitima. Međutim, sada je svima, očigledno, jasno kako su to Darko i Marijana „sakupljali sigurne glasove“.

Predsednik opštine Kostolac, Serdžo Krstanosi i njegova supruga Katarina

Takođe, u prilog ovakvom spletu događaja ide i činjenica da su prostorije u kojima su aktivisti SNS-a boravili bile slabo zagrevane pa su kostolački funkcioneri spas morali da potraže ispod pokrivača.

Na kraju ostaje još da se Marijana Rajčić ex Popov zaposli u Pro-tent i da priča ima srećan kraj.

(Dopisnik TPKNEWS iz Kostolca)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Kako je moguće da su u svim opštinama, gradovima i sl. ista nemoralna, bahata kamarila u istom ili sličnom bludu, prevarama, menjenju partnera, .. definitivno ovom zemljom upravljaju najgori. Probudi se jadni narode srbistana, ne izlazite više na njihove nameštene izbore.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker