Radovi na putevima u Braničevskom okrugu

Saobraćaj na putevima u Braničevskom okrugu se odvija bez zastoja, a toku je i sanacija puteva u nekoliko opština.

Od 04.07.2017.godine, izvode se radovi na sanaciji dilatacionih spojeva na mostovima, na državnom putu I B reda broj 34, deonica HE Đerdap 1-Tekija-Donji Milanovac. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz upotrebu semafora. Radovi će se izvoditi narednih 110 kalendarskih dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavljaju se radovi na državnom putu I B reda broj 33, u mestu Duboka, na sanaciji mosta preko Volujskog potoka i uređenju korita Volujskog potoka i Dubočke reke, deonica Kučevo-Majdanpek. Završeni su radovi koji su uzrokovali kratke obustave, pa se saobraćaj tokom aktuelnih radova, odvija jednom kolovoznom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Nakon više od tri decenije počela je kompletna rekonstrukcija regionalnog puta R-105 od Kališta (opština Malo Crniće) do Petrovca na Mlavi u dužini od 15.04 kilometara. Radovi su krenuli 11. jula a planirani završetak je 11. septembra. Za vreme radova, saobraćaj se odvija usporeno i naizmeničnim propuštanjem vozila.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker