NOVI DETALJI SVIREPOG ZLOČINA U VLAŠKOM DOLU: Telo bivšeg muža isekla deo po deo motornom testerom

Ljiljana J. (56) nakon svađe je sačekala da suprug Stevan Andrejić (56) zaspi, nakon čega je ukrala njegov pištolj iz sefa i ubila ga. U trenutku zločina u kući bili su i njihovi sin i ćerka, ali oni nisu ništa čuli, jer su slušali muziku, a Ljiljana je pucala kroz jastuk.

Foto: G. S./Privatna arhiva

Kako saznajemo od izvora iz istarge zločin u porodičnoj kući u selu Vlaški Do kod Žabara odigrao se u noći između 4. i 5. septembra a prethodila mu je celodnevna svađa supružnika.

– Stevan Andrejić radi u Austriji i kada se vratio kući, u kojoj nakon razvoda živi i dalje njegova supruga Ljiljana i njihovi ćerka Andrijana i sin Marko pobesneo je jer je zatekao nered. On se žestoko posvađao sa bivšom suprugom i rekao joj je da će ih izbaciti iz kuće, a u jednom trenutku je izvadio i pištolj i počeo da joj preti – kaže naš sagovornik iz istrage.

– Nakon tih pretnji Stevan je pištolj stavio u sef i zaključao ga, a ključ stavio u svoj novčanik. Ljiljana je to videla i sačekala je da on zaspi, a onda ukrala ključ i iz sefa uzela pištolj i otišla u njegovu sobu stavila jastuk preko njegove glave i pucala.

Naš izvor kaže da su Stevanova i Ljiljanina deca bila u kući u svojim sobama ali da nisu ništa čuli jer su slušali muziku, a Ljiljana je pucala kroz jastuk.

Nakon ubistva Ljiljana je Stevanov leš raskomadala motornom testerom i te raskomadane delove tela stavila u džakove.

– Kada je Ljiljana testerom odvojila glavu, ruke i noge, a trup podelila na pola, delove tela je stavila u džakove i onda otišla i sve ispričala deci. Oni su nakon toga zajedno odneli te džakove u šumu u okolini Kučeva gde su ih bacili – kaže izvor iz istrage.

Kako su meštani Vlaški Dola ispričali za naš portal, Stevana su svi voleli.

– Radio je dugo u Beču ceo život za tu porodicu. Bavio se građevinom tamo, bio je prepošten čovek. Školovao je decu u inostranstvu – , ispričale su komšije.

Prema saznanjima našeg portala, on je prvog septembra došao iz Austrije i hteo je da sredi dvorište, koje su oni zapustili.

– Dogovorio se sa sa svojim rođakom Nešom iz sela da mu sredi. Pošto nije mogao u tom trenutku, rekao je da će pokositi u utorak. Kada je njegov rođak došao u utorak, Steva se nije javljao na telefon nekoliko sati i to mu je bilo čudno, pa je prijavio policiji i tada se saznalo sve – , rekli su meštani.

Podsetimo nakon pronalaska delova tela Ljiljana i njena ćerka Andrijana su uhapšene i njima je određen pritvor do 30 dana, dok za sinom Markom raspisana je poternica jer je pobegao u Austriju.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker