NASTAVAK AKCIJE PODELE OPREME: Predsednik FSS Slaviša Kokeza obećao Požarevcu teren sa veštačkom travom

Fudbalski savez Srbije nastavio je akciju podele sportske opreme Fudbalskim klubovima

U okviru ove akcije predsednik FSS Slaviša Kokeza je sa saradnicima uručio sportsku opremu za sve fudbalske klubove sa teritorije Grada Požarevca.

Foto: Promo

Prijem za gospodina Kokezu organizovao je gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sa svojim saradnicima.

– Mi vam ovde u Požarevcu gospodine Kokeza, sagledavajući pomenute činjenice, čestitamo i zahvaljujemo se kompletnom savezu na nesporno fantastičnim rezultatima klupskog i reprezentativnog srpskog fudbala. Drago mi je što mogu reći da mi kao grad, kada je sport u pitanju, imamo sličnu filozofiju kao i vi u Fudbalskom savezu Srbije. Tu prvenstveno mislim na ulaganje u infrastrukturu za one koji će je, koristeći je, izrasti jednog dana u istinske asove. U bliskoj prošlosti uspeli smo da obnovimo sportsku halu u Kostolcu ukupne vrednosti 11,5 miliona dinara a u toku je i kapitalni projekat renoviranja požarevačke Hale sportova čime će se podići komfor gledalaca kao i uslovi za samo odigravanje najzahtevnijih sportskih priredbi.

Tamo se već nalazi obnovljeni košarkaški teren na otvorenom koji uskoro dobija nove koševe a time, siguran sam, i priliv novih talenata. Takođe, krenuli smo i u projekat izgradnje druge zatvorene hale u Kulturno sportskom centru čime ćemo omogućiti još veći broj sati za treninge našim klubovima. Kako je fudbal bez premca sport broj 1 u Srbiji, tako i u Požarevcu broj klubova u ovom sportu je daleko najveći u odnosu na ostalo – istakao je gradonačelnik ovom prilikom.

Foto: Promo

Vladan Dinić predsednik Gradskog fudbalskog saveza zahvalio se čelnim ljudima FSS na ovoj pomoći i dobroj saradnji u prethodnom periodu i izrazio je nadu da će tako biti ubuduće.

Slaviša Kokeza predsednik FSS zahvalio se na prijemu i najavio je izgradnju stadiona sa veštačkom travom u Požarevcu, za razvoj fudbala. Kokeza je dodao da je dobio informaciju od gradonačelnika da grad izdvaja značajna sredstva za fudbal i rekao je da će FSS izdvojiti u toku sledeće nedelje određena sredstva za Fudbalski savez Grada Požarevca, kako bi fudbalski savez dodelio ta sredstva svim klubovima sa teritorije ovog grada.

Sa gospodinom Kokezom u Požarevcu su bili i Ilija Petković koordinator stručnog štaba reprezentacije, Jovica Šurbatović generalni sekretar FSS, Vlada Bulatović direktor Superlige i Branko Stojaković član Odbora za hitna pitanja i član Izvršnog odbora FSS.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker