DALJE NEĆE MOĆI! Policija angažuje sve raspoložive uređaje za otkrivanje i kažnjavanje bahatih vozača

Od 17. do 23. aprila, u 30 evropskih zemalja koje su članice Evropske mreže saobraćajne policije (ROADPOL), biće sprovedena međunarodna akcija usmerena na otkrivanje prekršaja prekoračenja brzine!

Foto: MUP

Saobraćajna policija će svakoga dana angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja – ručne radare, radare u sistemima video-nadzora i uređaje za merenje brzine u presretačima, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila.

– Napominjemo da će u cilju zaštite bezbednosti pešaka brzina biti merena i u zonama pešačkih prelaza. U okviru ove akcije, u petak, 21. aprila, u vremenu od 00:00 do 24:00 časa, širom Evrope realizovaće se “Speed Marathon“, tokom kog će na svim najvažnijim putnim pravcima brzina biti merena neprekidno u trajanju od 24 časa – , navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova na svojoj instagram stranici.

Jedan komentar

  1. toliko su revnosni, da su radare postavili i u civilna-privatna vozila, koja na sebi nemaju ama baš nikakvih oznaka MUP ili saobraćajne policije…ili bar da su upotrebljena u službene svrhe

    a do pola zime su svoja službena vozila terali na letnje pneumatike, da se ne pominje koliko im je ispravna svetlosna signalizacija itd.

    ali…ako nas takvi kakvi su ne budu spasili, ništa neće

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker