30 DANA PRITVORA: Brzom intervencijom gradištanske policije oslobođen zarobljeni advokat, a nasilnik uhapšen

Policija u Velikom Gradištu u petak je uhapsila Bojana Bonića (32) iz Biskuplja zbog ugrožavanja sigurnosti. Posle hapšenja, on je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu gde je negirao delo za koje se tereti.

Bojan Bonić/Foto: Screenshot Facebook

Njemu je određen pritvor od 30 dana, da ne bi ponovio isto krivično delo i pokrenuta je istraga. Osumnjičeni je 7. oktobra imao ročište u Osnovnom sudu sa bivšom suprugom Natašom Aleksić, oko viđanja njihovog deteta.

Posle suđenja, on je nezadovoljan izašao iz suda i počeo da vređa bivšu suprugu i njenog advokata Dušana Dunjića, kojima je na kraju uputio pretnju „Videćete vi mene“. Sutradan, u 7 sati ujutru, otišao je u biblioteku gde mu radi bivša supruga, i počeo da je vređa i preti joj. Posle toga otišao je do Osnovnog suda i čekao njenog advokata, ali ovoga nije bilo, pa je otišao do njegove kancelarije.

Tu ga nije našao, pa se vratio do suda, a onda opet nazad do kancelarije. Videvši da je advokat stigao, ušao je kod njega, počeo da ga vređa i psuje i da mu govori „Ko si ti da određuješ kad ću ja da viđam svoje dete“.

Kad je odlazio, pripretio mu je prstom, a onda snažno zalupio vrata. Od siline udarca, otpala je brava, a vrata su se automatski zatvorila i advokat je ostao zarobljen unutra.

Advokat je nazvao policiju koja je demontirala vrata i oslobodila ga, a nasilnika ubrzo uhapsila.

Inače, Bojan Bonić je već dva puta osuđivan zbog nasilja u porodici. Pre 4 godine osuđen je jer je bivšu suprugu maltretirao i tukao, a u januaru ove godine osuđen je na 8 meseci kućnog zatvora jer je tukao majku i babu, ali još nije otišao na izdržavanje kazne. Zbog toga mu je sada određen pritvor, kako ponovo ne bi počinio isto ili slično krivično delo.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker