OSUĐEN NA 12 GODINA: Zaklao brata zbog smrdljivih čarapa!

Svađa između braće, koja je kulimirala ubistvom, desila se – zbog ’’smrdljivih čarapa’’.

Ubijeni Slobodan
Mitov

Krivično veće Višeg suda u Zaječaru objavilo je pravosnažnu presudu kojom je Milan Miljković (34), iz Zaječara, osuđen na 12 godina robije jer je zaklao brata po majci Slobodana Mitova (30).

Naime, početkom aprila Slobodan se kasno vratio kući iz grada. Legao je da spava, ali mu je Jovica Miljković (37), takođe brat po majci, kazao da mu smrde noge. Tražio je od brata da izuje čarape i baci ih na terasu.

Došlo je do rasprave. U jednom trenutku, Slobodan je, iznerviran, dohvatio nož i Jovicu ubo u leđa. Njegov brat je pao na patos, a onda je u sobu ušao Milan. Umešala se i majka Gordana, koja je telefonom htela da pozove Hitnu pomoć, ali joj je Slobodan oteo aparat iz ruke i bacio ga na pod.

Milan je je brata Jovicu odveo do zaječarske bolnice, gde su mu lekari sanirali povredu i pustili ga kući. Međutim, kada su se Miljkovići vratili, ispred zgrade ih je sačekao Slobodan, koji je hteo da nastavi obračun sa Jovicom.

To je iznerviralo Milana, koji je dograbio nož i sečivo zario Slobodanu u grudi. Kako se ispostavilo, pogodio ga je pravo u srce, tako da je Mitov, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta.

TPKNEWS

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker