VILA “SUNCE” SREBRNO JEZERO: Šest udobnih i prostranih apartmana za porodice ili manja društva

Vila “Sunce” obezbedila je šest apartmana, od kojih su 4 sa terasom, u kojima se udobno mogu smestiti 4 osobe, porodice ili manja društva koje posećuje predivno Srebrno jezero. Apartmani su prostrani i veoma lepo osvetljeni u toku čitavog dana.

Vila Sunce

Vila “Sunce” poseduju veliki francuski ležaj izrađen od finog drveta i mekog, visokog dušeka. Na ovom krevetu ćete se odmoriti od dugog i napornog dana u vodi i povratiti energiju za novi dan. Osim francuskog u apartmanu se nalazi još jedan ležaj u vidu kauča gde takođe mogu spavati dve osobe. Uz sve ovo, može se obezbediti i krevetac ili kolevka za bebu, po dogovoru.

Veliki plakari i police su dovoljni da se u njima smesti sva garderoba i sve dragocenosti bez problema.

Vila Sunce

Svi apartmani u vili “Sunce” su klimatizovani. LCD televizor sa velikim izborom kanala preko kablovskog provajdera uveseliće vaše večeri na jezeru i razonoditi vas prikazivanjem mnoštva serija i bogatog filmskog sadržaja. Besplatna internet konekcija je takođe na raspolaganju.

Vila Sunce

Kompletno opremljena kuhinja u okviru svakog apartmana omogućiće vam pripremu ukusnih jela za vas i vama drage osobe. Kuhinje su moderno dizajnirane, a poseduju i mali frižider. U apartmanima se, pored ove kompletno opremljene nove kuhinje, nalazi i sto za ručavanje sa stolicama. Kupatila su potpuno nova, čista i moderno opremljena.

Vila Sunce

Vila “Sunce” ima sopstveni parking, a u neposrednoj blizini vile nalaze se restorani, barovi i teniski tereni. Takođe, i akva park je u neposrednoj blizini.

Vila “Sunce” se nalazi na Srebrnom jezeru na adresi Jezerska bb – Kontakt za rezervacije: +381 66 5529 129, +381 69 670 540, +381 60 080 3712 – E-mail: vilasuncesrebrnojezero@gmail.com – Društvene Mreže Facebook: Vila Sunce Srebrno Jezero

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker