PSG KUČEVO: Uskoro će slogan ”gotovi smo” da se promeni u poklič ”gotovi su”

Opštinskom odboru Pokreta slobodnih građana Kučevo posle ogromnih pritisaka na vlasnika lokala od strane aktuelne naprednjačke vlasti u Kučevu u sredu je otkazan ugovor o zakupu prostorija u ulici Braće Ivković.

Prostorije Opštinskog odbora Pokreta slobodnih građana Kučevo pre i posle iseljenja/Foto: TPKNEWS

Članovi Opštinskog odbora Pokreta slobodnih građana Kučevo za TPKNEWS su rekli da nisu iznenađeni odlukom vlasnika lokala s obzirom da Srpska napredna stranka svojim ponašanjem teroriše celu opštinu.

– Ovo je dokaz da Pokret slobodnih građana ima sve veće poverenje građana i da je ozbiljna politička opcija koja se svakodnevno suprostavlja naprednjačko-radikalskom kartelu koji hara Kučevom. Svakako da će Opštinski pokret slobodnih građana i dalje nastaviti političku borbu protiv jednoumlja, kriminila i bahatosti Srpske napredne stranke koja svakim svojim potezom uništava život u ovoj opštini sprovodeći represalije prema svakom ko ne misli kao oni ali u isto vreme i prema članovima svoje stranke koji sve više uviđaju da je ta stranka privatna svojina Novice Janoševića i Aleksandra Perišića najvećih dugogodišnjih uništivača opštine Kučevo – kažu članovi ovog pokreta.

Pokreta slobodnih građana Kučevo smatra da nakon smene ove uzurpatorske nakaradno kriminalne vlasti, vlast u Kučevu više neće postavljati naprednjački međunarodno kompromitovani koordinator Aleksandar Jokić koji je bio hapšen na granici susedne prijateljske države i trideset crnokošuljaša u crnim džipovima koje je videlo celo Kučevo ali ne i predsednik Skupštine opštine Kučevo Branko Kecman koji je obmanuo svoje kolege odbornike ali i sve svoje sugrađane.

– Kučevo mora da se oslobodi od onih koji sprečavaju otvaranje novih radnih mesta jer se plaše gubitka kontrole nad narodom, onih koji su rasprodali i poklonili opštinsku imovinu svojim prijateljima, onih koji u opštinskim institucijama bez konkursa zapošljavaju samo svoje rođake, kumove i poslušnike, onih koji su svojim nečinjenjem da narodu bude bolje, izazvali masovni egzodus napuštanja opštine u potrazi za boljim životom i na kraju onih kojima je “Jelinina stena” kraj sveta – kažu članovi Pokreta slobodnih građana Kučevo.

Opštinski odbor Pokreta slobodnih građana Kučevo poručuje da će posle ovog skandala biti još jači a svoje delovanje će nastaviti još intezivnije do konačnog oslobađanja od naprednjačke vlasti nakon koje će doći do stvaranja normalnog života za sve građane u ovoj opštini, koji je pre svega dostojan čoveka.

– Glas na predstojećim izborima za Aleksandra Vučića je glas za Novicu Janoševića, Aleksandra Perišića I dr Ivana Rajčića koji su opštinu Kučevo doveli na najniže grane od njenog postojanja, Vučić da je hteo već bi ih do sada smenio. Svi su u Kučevu stekli utisak da između Aleksandra Vučića i opštinske vlasti u Kučevu nema razlike – , zaključili su iz Opštinskog odbora Pokreta slobodnih građana Kučevo.

PROČITAJ I

17 Komentari

  1. Hvala Bogu da se pojavila jedna normalna stranka u Kučevu! Sve je tačno što su rekli, naprednjaci nas stvarno terorišu i ne možemo više da živimo od njih

  2. Tacno da je Aca Karatista najveci unistivac Kuceva jer ne placa struju, vodu, porez, komunalije, radnike, penziono a ovamo se pravi vazan. Sram ga bilo

  3. Naravno da će pokušati da spreče svaku stranku jer se plaše gubitka vlasti. Da se sutra održe lokalni izbori SNS ne bi ni cenzuš prešla u Kučevu.

  4. Ljudi, u pravu su ovi, ako glasamo za Vucica ovi njegovi mafijasi ce dobiti poene! Zato ja ne glasam za Vucica zbog Ace Karatiste

  5. Јанош је небитан лик у свему. Бацили га у комунално и сада је прави Гробар који је задужен и за чишћење канализације

  6. Na predstojećim izborima narod bira izmedju normalnog zivota u Kučevu i torture Ace Karatiste i Novice Janosevica. Tacno je da glas za Vučića je glas da na vlasti u Kučevu ostane kriminalni rodjacko-kumovski klan. Ne poznajem ovu stranku ali je bolje glasati i za njih i bilo koga drugog nego za Srpsku naprednu stranku.

  7. Danas naprednjački klan poziva ljude i preti im da moraju da potpišu za Vučućevu kandidaturu. Nije daleko kada će SNS klan pasti sa prestola. Ovako se više ne može

  8. Da li narod u Kucevu vidi da su svi taoci Novice Janosevica i Aleksandra Perisica? Janosevicu svakog meseca dolazi u kuci po 3.000 evra, Perisic besplatno eksploatise celo Kucevo i uz to nista ne placa. Opametite se Kucevljani i glasajte protiv Vucica ako hoćete da skinete kucevacku bandu sa vlasti.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker