Opština Golubac četvrta u Srbiji po broju poslatih fiskalnih računa u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”!

Dvanaest srpskih opština ili gradova iz kojih stigne najviše fiskalnih računa u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” dobiće zonu besplatnog interneta. Na taj način će organizatori igre nagraditi najaktivnije lokalne zajednice, odnosno njihove žitelje.

Foto: Privatna arhiva

Prva na listi je trenutno Bela Palanka, slede je Dimitrovgrad, Bela Crkva, Golubac, Plandište, Sečanj, zatim idu dve beogradske opštine Savski venac, Rakovica i Mladenovac, dok dno liste trenutno “drže” Prokuplje, Bosilegrad i Titel.

Kako naglašavaju u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, svi učesnici imaće šansu da osvoje putovanja u zemlji i inostranstvu, automobile i stan u Beogradu, ali i da urade nešto za svoju opštinu ili grad. Broj koverata koji stignu računaće se proporcionalno prema broju žitelja te opštine.

– “Uzmi račun i pobedi” je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u okviru godine borbe protiv sive ekonomije, kako bi motivisala građane da se zainteresuju za temu sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje – kažu u MDULS. – Uzimanjem fiskalnih računa prilikom svake kupovine, bila ona velika ili mala, u cilju stimulisanja bezgotovinskog plaćanja, građani koji prilikom kupovine koriste bilo koju karticu imaće dvostruku šansu za dobitak jer uz fiskalne račune dobijaju i slipove sa kojima ravnopravno mogu da učestvuju u nagradnoj igri.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker