MILIĆ PREDLOŽIO VUČIĆU: Obavezno uvođenje nanogice za građane koji su u karantinu zbog korone!?

Predsednik opštine Velikog Gradišta, Dragan Milić, predložio je predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, da bi trebalo da se obavezno uvedu nanogice za sve građane Srbije koji su u karantinu zbog korone!?

Predsednik Vučić u poseti Ramskoj tvrđavi

Ramsku tvrđavu, smeštenu na samoj obali Dunava, u opštini Veliko Gradište, posetio je u utorak predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, u pratnji njegovog domaćina, predsednika gradištanske opštine, Dragana Milića.

Međutim, pre odlaska do Ramske tvrđave, nakon dolaska predsednika Srbije iz Golupca gde je prethodno posetio Golubačku tvrđavu, kao ugledni domaćin, predsednik gradištanske opštine svečano je ugostio svog gosta na ručku, u svom restoranu na Srebrnom jezeru. Doduše, svi znamo da restoran nije na njegovo ime, ali, ruku na srce, sa zvaničnim gazdom restorana deli na pola zaradu.

Kako je za TPKNEWS ispričao jedan od konobara restorana koji je zatražio da ostane anoniman, uz priču koju je predsednik gradištanske opštine za vreme ručka vodio sa predsedniku Srbije, uglavnom o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u zemlji, u jednom trenutku je predložio predsedniku Srbije, jer, kako smatra gradištanski predsednik, mnogi ne poštuju mere samoizolacije, i da zbog toga ne bi bilo loše da se planira uvođenje nanogice za sve koji treba da sede u samoizolaciji. Na taj način, po mišlenju gradištanskog predsednika, nadležni bi mogli odmah da intervenišu i prestupnika vrate nazad u karantanin, i propisno kazne, ukoliko se neko ogluši, i napusti prostorije gde se nalazi u samolizolaciji.

Kako nam je objasnio ovaj konobar iz restorana, Vučić nakon ovog predloga predsednika opštine, zamislio se par sekundi, klimnuo glavom, i potvrdio da možda i nije ovaj predlog Milića, loša ideja.

Da li će ovaj predlog predsednika opštine Velikog Gradišta, Dragana Milića, predsednik Vučić da predloži kao nove mere u borbi protiv korone, ostaje da se sačekamo, i vidimo.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker