ZBUNILI SUDIJU I POROTU: Srbin u Beču pregazio ljubavnika svoje devojke, porota okrivila i žrtvu!

Suđenje Svetozaru M, našem zemljaku u Beču, koji je kolima krenuo na bivšeg momka svoje devojke, okončano je presudom od osam meseci uslovnog zatvora, jer je sudija ocenio, što je, kako ističu austrijski mediji, neuobičajeno, jer je zaključeno da žrtva snosi suodgovornost za napad.

Svetopzar M. u hodniku ispred sudnice u Beču / Foto: Screenshot Heute

Igor T, inače taksista, koji je bio u vezi sa Tanjom S, sa kojom ima sina, bio je napadnut od strane Svetozara M. novog momka njegove nekadašnje devojke Tanje.

Ona je, inače, pre dve godine upoznala Svetozara M, sa kojim sada živi zajedno. Igor je kao svedok na suđenju rekao da nije znao da ga ona vara.

Inače, nemili događaj se dogodio 8. juna prošle godine kad je Tanja S. svog sina odvela do njene majke, a Svetozar M. je bio parkiran u blizini u automobilu.

Igor T. se našao na tom mestu i, kako je kazao kasnije na saslušanju u policiji, želeo je da razgovara sa ljubavnikom svoje stare ljubavi.

Upitao je novog mladića Tanje S. šta tu traži i, kako je naveo tokom suđenja, ubrzo je došlo do tuče, tokom koje je svog protivnika ugrizao za prst.

Svetozar M. je pobegao kolima i kako je istakao, samo je gurnuo Igora T.

Međutim, kako su svedoci na suđenju potvrdili, Svetozar M. je punom brzinom i u nameri da ga pregazi krenuo na Igora T, koji je pao na haubu “mercedesa” starog 20 godina i pao na put.

Tokom suđenja, jedan član porote, koji i sam vozi starog “mercedesa”, rekao je da je Igor T, ako je pao na haubu, morao da odlomi znak mercedesa, ali da to nije bio slučaj.

Porota je odbacila optužbu za pokušaj ubistva, ali je zato izrečena uslovna kazna od osam meseci zatvora za nanošenje povreda.

Igoru T. su nakon napada sanirane povrede u bolnici. On je na osnovu izveštaja lekara o povredama tražio obeštećenje u visini od 6.820 evra.

(Vesti online)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker