Počelo asfaltiranje regionalnogg puta Petrovac-Žagubica (VIDEO)

U četvrtak, 30. marta počeli su radovi na uređenju i asfaltiranju regionalnog puta Požarevac-Bor, na deonici Žagubica – Petrovac, iz Krepoljina ka Žagubici.

Ovo je prva etapa radova, a potom će uslediti asfaltiranje dela puta Krepoljin-Petrovac. Početak radova obišao je predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović.

Predsednik opštine je zahvalio premijeru Aleksandru Vučiću i kompletnoj vladi Republike Srbije za uložena sredstva za rekonstrukciju ovog puta. Takođe je obavestio meštane opštine Žagubica da ono što je premijer obećao dolaskom u naselja Sige i Milanovac prošle godine, sada počinje i da se ostvaruje. Celokupna dužina puta do Žagubice biće presvučena novim kvalitetnim asfaltom.

Takođe, predsednik Pavlović je najavio dalju rekonstrukciju regionalnih putnih pravaca u toku narednih godina: pravac Žagubica – Laznica – Majdanpek i Krepoljin – Sige – Milanovac – Krupaja, prema Despotovcu.

Izvođač trenutnih radova je preduzeće za puteve Štrabag.

Okončanjem radova, žitelji ovog dela Srbije, po prvi put će putovati kvalitetnim putem, kojim će biti otvoreni i brojni drugi putevi za investicije i ulaganja u ovaj deo Srbije.

TPKNEWS/SO Žagubica

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker