Nastavljaju se radovi na objektima OŠ “Miša Živanović“ u Srednjevu

Osnovna škola “Miša Živanović“ iz Srednjeva započela je nastavak radova na novom objektu u Srednjevu i područnom odeljenju Škole u Carevcu.

Na zgradi nove centralne škole počelo je izvođenje keramičarskih radova na stepeništu, površine 15m2 dok će u delu sale za fizičko, svlačionice i deo učionica koja obuhvata površinu od 1.600m2 biti završeno gletovanje i krečenje zidova i plafona. Do sada su u učionicama svi molersko-fasaderski radovi već završeni.

Vrednost ovih radova je 658.000 dinara, a u Školi očekuju da će biti završeni i pre roka koji je planiran za kraj novembra.

Kako bi objekat bio stavljen u funkciju ostaje još da se u narednoj fazi završi pod u sali i deo unutrašnje stolarije, priključak na električnu instalaciju u jednom delu objekta, postavljanje sanitarnih elemenata i opšivanje unutrašnjih vrata.

Istovremeno se sprovodi i priprema za radove na zgradi područne škole u Carevcu koji bi trebalo da počnu u petak. U ovom odeljenju planirana je ugradnja sistema za centralno grejanje za učionice i predškolsko odeljenje za koje je prošle godine izgrađena nova kotlarnica. Planirano je da se radovi izvode u poslepodnevnim časovima i vikendom kako ne bi ometali nastavu, ali i da budu završeni do kraja sledeće nedelje.

Vrednost radova iznosi 660.000 dinara, a u planu je da se, u cilju energetskih ušteda, uradi i termoizolacija zidova i tavana kao i reparacija dotrajalih oluka kada se prikupe dodatna sredstva.

Svi radovi finansirani su iz budžeta opštine Veliko Gradište.

(SOVG)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker