PESNICE I KOLENA U GLAVU: Migranti upali srpskom kamiondžiji u vozilo, pa zažalili! (VIDEO)

Kamiondžije širom Srbije postali su meta ilegalnih migranata, koji u dobro razrađenom planu upadaju u njihova vozila blizu granice, kako bi se besplatno prošvercovali za Hrvatsku ili Mađarsku.

Screenshot

Obzirom da Vlada predvođena Aleksandrom Vučićem ne odustaje od politike otvorenih granica, a policija pušta migrante da uđu i slobodno prelaze našu granicu, krivična dela koja migranti vrše su sve učestalija.

Pored žena koje su često meta napada migranata, nova grupa ljudi koja sa njima ima problema su vozači kamiona, koje migranti vide kao neku vrstu besplatnog taksi prevoz preko granice.

Iako se radi o teškom poslu, brojni vozači kamiona iz Srbije koji samo žele da obezbede novac za sebe i svoje prodice ostaju bez posla zbog ekonomskih migranata i azilanata.

Da je situacija više nego ozbiljna pokazuje nedavni slučaj našeg šofera ih Kuršumlije Nemanje Milića, koji nije znao da ima migrante u vozilu, a osuđen da plati kaznu od 7.000 evra u Hrvatskoj, jer je nesvesno prevozio migrante.

Grupa srpskih kamiondžija u blizini graničnog prelaza sa Hrvatskom, primetila je da se nešto čudno dešava u jednoj od prikolica, a zatim su odlučili da dignu ciradu nakon čega su videli dvojicu ilegalnih migranata.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker