NEKO ODE NIZ MORAVU, A NEKO NIZ MLAVU: Kako je grupa građana “I mi se pitamo” nastala u kafani (VIDEO)

Pošto se pojedini članovi veća iz Požarevca i par funkcionera iz Petrovca na Mlavi po kafanama hvale da već formiraju svoju opoziciju po raznim grupama građana, na osnovu prozivka istih gramzivih i novokomponovanih političara iz novokomponovanih grupi građana, nastavljamo sa raskrinkavanjem istih.

Foto: Screenshot Facebook/Google maps

Pojedini od budžetskog novca kupuju automobile dok drugi plaćaju kancalerije, kafanske račune i svoje kockarske dugove. Tako je i grupa građana “I mi se pitamo” iz Požarevca formirano u restoranu “INN” u Požarevcu.

Naime, početkom decembra 2020. godine, izvesni Živković Davorin višebojac i vlasnik restorana “Vitez” sklapaju dogovor sa dva bivša-sadašnja funkcionera gradske opštine grada Požarevca, da ekipa koja se skupila sa Draganom Papovićem i njegovim kumom Markom Đurđevićem i par drugara kockara iz kladionice “Meridijan”, izađe iz pokreta “Dveri” i naprave posebnu grupu građana.

Naravno, već sredinom decembra formira se grupa građana “I mi se pitamo” gde im se iz budžeta grada Požarevca uplaćuje novac da podele paketiće deci. Što naravno oni to i čine uz saradnju bajkerskog kluba iz Požarevca čiji je vođa Vladimir Lovre koji je pre pet godina napustio SPS i preleteo u SNS da bi ga zaposlili u JP “Toplifikacija”.

Međutim, Vladimir Lovre preko Udruženja bajkera već pet godina kako troši novac iz budžeta grada Požarevca na razne aktivnosti samo zbog podržavanja aktuelne vlasti u Požarevcu, jer naravno, ta usluga košta.

Više od 300 jeftinih paketića je podeljeno iz tri puta, kako bi se sakrio trag novca. Paketići su podeljeni ispred Gradske uprave Požarevca, u crkvenom dvorištu uz prisustvo Vladike Ignjatija i ispred restorana “Vitez” sa bajkerima.

Od jednog dela dobijenog novca plaća se kancelarija za godinu dana po 180 evra mesečno, kafanski računi i kockarski dugovi. Dok ostatak novca uzima Živković Davorin i preko svoje supruge organizuje novogodišnje slikanje za svoje prijatelje iz kladionice.

Ovo za sada je posvećeno novokonponovanoj SNS grupi građana “I mi se pitamo” iz Požarevca, u narednoj objavi posvetićemo pažnju novokonponovanoj grupi građana “I mi se pitamo” iz Petrovca na Mlavi, jer izgleda da je ovde sistem ili bolje antisistem, jedne pustio niz Moravu, a druge niz Mlavu.

(Ekipa Tpknews.com)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker