NOVA LOTO PREVARA: Šestice ima pa nema, prekid trajao četiri minuta (VIDEO)

Izvlačenje u 91. kolu igre na sreću Loto, ponovo je kod mnogih izazvalo sumnju u regularnost ove nagradne igre.

loto-prevara

Izvučeni su brojevi 1, 3, 8, 21, 25, 30, 36 i saopšteno je da nema Loto sedmice, ali iako su izvučeni brojevi iz bubnja, grafici je trebalo više od četiri minuta da sve te brojeve ispiše na ekranu.

Nakon višeminutnih konsultacija sa režijom, prvi čovek Komisije za izvlačenje brojeva Ljubomir Škorić je rekao da je sve u redu i da su izvučene dve šestice.

Na ekranu je grafika, ipak, prvo ispisala da je izvučena smao jedna šestica, da bi nakon nekoliko sekundi taj podatak bio promenjen u dva dobitnika. Pitanje je gde je u međuvremenu nestala ta jedna šestica. Dok se čekalo rešenje problema, Škorić se izvinjavao zbog greške, a izvinjenje je svim igračima LOTO nagradne igre upućeno i nakon što je grafika ispisala brojeve.

Pre godinu dana izbio je skandal u 59. kolu igre na sreću Loto kada su gledaoci u direktnom prenosu videli kako na ekranu izlazi broj koji još nije izvučen iz bubnja. Istraga o ovom slučaju je trajala nekoliko meseci, da bi zvanično saopštenje bilo da nema reči o prevari, već da se radi o grešci izazvanoj ljudskim faktorom.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker