MALI FRIC IDE U ZATVOR: Popio 7 meseci robije jer je tukao vlasnika kafane „Kasina“ i njegovu sestru

Ivan Ivanović (30), zvani „Mali Fric“, iz Velikog Gradišta, osuđen je u Osnovnom sudu u Velikom Gradištu, na osnovu sporazuma o priznanju krivice, na sedam meseca zatvora, zbog nasilničkog ponašanja, jer je prošle subote tukao vlasnika kafane „Kasina“ i njegovu sestru.

Ivan Ivanović Fric/Foto: Screenshot Facebook

Njemu je izrečena i trogodišnja mera zabrane komuniciranja sa oštećenima, kao i prilaska kafani.

Krivično delo za koje se osuđeni tereti, a za koje je zakonom zaprećena kazna do tri godine zatvora, dogodilo se u subotu uveče, kada je on celo popodne sedeo u „Kasini“ sa ocem Sašom (55) i stricem Srđanom (42), gde su se sva trojica opijala.

U jednom trenutku, između Ivana i strica izbila je svađa, a onda i tuča. Gazda kafane prišao je da ih smiri, ali tada mu je Saša zapretio da će doneti kalašnjikov i izrešetati ga, dok ga je Ivan udarcem oborio na pod.

Kad je ovaj pao, njegova sestra prišla je da mu pomogne da ustane, ali tada je Ivan i nju udario dva puta pesnicom u glavu, a onda i jedanput pikslom u glavu.

Sinovac i stric tada su nastavili da se svađaju na terasi, kada je stric izvadio pištolj i pucao dva puta u vazduh i jednom u pod.

OTAC OSUĐEN USLOVNO, STRICU TEK SLEDI SUĐENJE

Prvi je, sporazumno, osuđen Saša Ivanović, na tri meseca zatvoram uslovno na godinu dana, zbog ugrožavanja sigurnosti, a sada i njegov sin. Trećem izgredniku, Srđanu Ivanoviću, određen je pritvor od 30 dana i pokrenuta istraga protiv njega, zbog ugrožavanja sigurnosti, izazivanja opšte opasnosti i nelegalnog nošenja oružja.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker