TRAŽI SE ŽIV ILI MRTAV: Ko pronađe Srbina ubicu dobija nagradu od čak 50.000 evra!

Odbor prijatelja Davida Fabrija je preko advokata porodice obavestio medije da će oni koji pruže tačne informacije za pronalaženje begunca biti nagrađeni.

Prijatelji ubijenog vlasnika bara, Italijana Davida Fabrija, nude nagradu od 50.000 evra osobi koja do 22. oktobra pronađe živog Srbina Igora Vaclavića/ Norberta Fehera, osumnjičenog da je usmrtio Fabrija i čuvara šume Valerija Verija. Ukoliko Vaclavića nađu mrtvog, pošteni nalazači dobiće „samo“ 25.000 evra, prenose italijanski mediji.

Odbor prijatelja Davida Fabrija je preko advokata porodice obavestio medije da će oni koji pruže tačne informacije za pronalaženje begunca biti nagrađeni.

– Iznos će biti isplaćen osobi koja prva pruži te informacije i ona iznosi 50.000 evra. Plaćanje će biti izvršeno ukoliko se begunac izvede pred lice pravde. Ako se samo otkrije telo Fehera/Vaclavića, onda će nalazaču uslediti nagrada koja je duplo manja – prenose mediji pismo.

Podsetimo, srpski državljanin je u bekstvu od aprila ove godine. On je najpre ubio Davida Fabrija, a potom i čuvara šume Valerija Verija. Policija je mesecima pretraživala teren između Bolonje i Ferare, jer se sumnjalo da se on tu krio. Tokom višemesečne istrage privođeni su navodni saučesnici, pronađeno je sumnjivo ogledalo sa porukom, a policiji je stigla i razglednica potpisana imenom Igora Vaclavića.

TPKNEWS/Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker