Nagrade za vicešampione Srbije iz Velikog Gradišta u malom fudbalu (FOTO/VIDEO)

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, upriličio je u prisustvu rukovodstva i sportskih radnika opštine, direktora Škole i profesora, prijem fudbalske ekipe Srednje škole koja je na republičkom takmičenju u malom fudbalu osvojila srebrnu medalju.

Osvojivši drugo mesto, ova ekipa postigla je i prvi uspeh u fudbalu u istoriji škole što će se posebno pamtiti. Uz asistenciju profesora Miodraga Todorovića, oni su srebro osvojili u konkurenciji još sedam najboljih ekipa iz čitave Srbije, među kojima su i veći gradovi kao što su Niš i Novi Sad dok im je u finalu rival bila srednja škola iz Čačka.

“Nisam zadovoljan vašim rezultatom.“, našalio se predsednik opštine i dodao da, pored ovog izuzetnog uspeha, očekuje i prvo mesto, a opština će ih i ubuduće podržavati i nagraditi kao i sve zaslužne sportiste do sad. On je pohvalio i svoje saradnike i predstavnike sportskih institucija u doprinosu razvoja sporta u Velikom Gradištu. Danas su članovi ekipe dobili profesionalne lopte i trenerke, a zajednička fotografija osvanula je na bilbordu u centru grada.

Ispred tima se lokalnoj samoupravi, za pomoć i priznanje na postignutom uspehu, zahvalio profesor Miodrag Todorović.

Za Srednju školu su igrali: Milan Panić, Miloš Janjić, Nemanja Mišić, Veljko Vladić, Miloš Trifunović, Marko Milosavljević, Aleksa Marković, David Karapandžić, Igor Jovanović i Kristijan Đorđević.

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker