Komšija prebio starca jer je sumnjao da mu je posekao šumu

Komšija je teško prebio starca (79) drvenom motkom, razbio mu glavu i polomio ruke, zbog čega je ovaj, sa teškim povredama, odmah prebačen u niški Kliničko-bolnički centar.

S.M. (64), iz okoline Knjaževca, uhapšen je zbog sumnje da je svog komšiju, starog 79 godina, teško prebio drvenom motkom, razbio mu glavu i polomio ruke, zbog čega je ovaj, sa teškim povredama, odmah prebačen u niški Kliničko-bolnički centar.

S.M. je došao do starčeve kuće i pitao ga zašto mu je, bez njegovog znanja, posekao nekoliko stabala iz šume. Ovaj se branio da to nije učinio i da slobodno pogleda gde su njegova drva.

Reč po reč, došlo je do žestoke svađe. U jednom trenutku, S.M. se razjario. Dohvatio je drvenu motku i počeo besomučno da tuče starca. Tragičan ishod sprečile su komšije koje su, na jedvite jade, uspele da pobesnelog S.M. odvoje od starca.

Pozvana je policija i Hitna pomoć, a lekari su odmah konstatovali da je starac zadobio teške telesne povrede u vidu podliva glave, prelomljene ruku, modrica i poderotina po telu…

Osumnjičenom S.M. određen je pritvor do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom tužilaštvu u Zaječaru.

TPKNEWS/R.R.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker