I ove godine poljoprivrednici iz opštine Veliko Gradište, na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (FOTO)

Već po tradiciji, opština Veliko Gradište organizovala je odlazak poljoprivrednih proizvođača na 84. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu koji je održan od 13. do 19. maja.

Zbog izuzetno velikog interesovanja, opština je obezbedila prevoz i ulaznice za 230 poljoprivrednika koji su posetili Sajam, u nedelju 14. maja. Ovom ulaznicom svi posetioci stekli su pravo učešća u nagradnoj igri sa glavnom premijom – traktorom, vrednosti 20.500 eura, darodavca kompanije „Agropanonka“.

Pored bogatog izbora rasa stoke i priplodnog materijala, na Sajmu su bili izloženi i preparati za poljoprivredu i raznovrsna koncentrovana hrana za životinje.

Traktori različitih proizvođača i snage sa dodatnom opremom, brojne priključne mašine, kombajni i ostale poljoprivredne mašine rezervni delovi kao i proizvodi gumarske industrije, plastike, obrade drveta i ostalih proizvoda vezanih za poljoprivredu izazvali su veliko interesovanje posetilaca iz naše opštine.

Mnogi od njih se na Novosadskom sajmu redovno snabdevaju novom opremom, a nisu zanemarljivi ni brojni kontakti i poslovi koji se ovde ugovore.

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker