TEŠKA SAOBRAĆAJKA U HRVATSKOJ: Jedna osoba poginula, sedmero povređeno iz okoline Velikog Gradišta i Požarevca (FOTO)

Jedna osoba smrtno je stradala, a sedmero je povređeno u nesreći koja se dogodila juče oko 17:40 sati na auto-putu A-3 u pravcu Zagreba nedaleko od graničnog prelaza Bajakovo.

Foto: HRT

Kombi Italijanske registarske oznake kojim je upravljao Z.J. (34) iz sela Kisiljevo kod Velikog Gradišta naleteo je na putničko vozilo rumunske registarske oznake.

Kako saznaje “TPKNEWS”, 49-godišnji državljanin Rumunije, koji je upravljao automobilom Passat, rumunskih registarskih oznaka, kretao se autoputem iz pravca graničnog prelaza Bajakovo u smeru Županje.

Foto: HRT

Prilikom zaobilaženja nije se uverio da to može izvesti bez ugrožavanja ostalih učesnika u saobraćaju, iznenada presekao je put kombi vozilu koji je udario u njega.

Zbog zadobijenih povreda 49-godišnji državljanin Rumunije smrtno je stradao, dok su putnici koji su se nalazili u autu takođe povređeni – jedan lakše i jedan teže.

Foto: HRT

U kombi vozilu Italijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao Z.J. (34) iz sela Kisiljevo kod Velikog Gradišta i u kojem se nalazilo pored vozača još četri putnika iz okoline Velikog Gradišta i Požarevca, jedna osoba je teže povređena, dok su ostali putnici lakše povređeni.

Svi povređeni su zbrinuti u Opštoj bolnici u Vinkovcima gde im je ukazana prva pomoć.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker