DOŠLO JE NEKO ZLO VREME: U požarevačkoj pošti, starlete sa privatnim diplomama postale šefice

Starlete sa privatnim diplomama i tatini sinovi sa opskurnim znanjem hoće da vladaju u požarevačkoj pošti.

Foto: Google Maps

U požarevačkoj pošti, starlete sa privatnim diplomama postale šefice, jer se dopisuju sa genitalijom, odnosno sa odlazećim direktorom JP Pošta Srbije, Zoranom Đorđevićem, a savetnici se vuku na bolovanju po nekoliko meseci.

Zoran Đorđević će biti upamćen kao najnesposobniji direktor ove važne ustanove, postavljao je polupismen svet na važne funkcije, starlete i razne dupe ulizice na rukovodeća mesta.

Jedna od njih je i starleta iz požarevačke pošte sa privatnom diplomom i opskurnim znanjem, a koja se hvali svojim kolegama iz partije da se dopisuje sa Đorđevićem.

Požarevačka pošta je puno kadrova sa privatnim diplomama koji su preko partije avanzovali u rukovodioce, a zbog njihove nestručnosti, trpi cela organizaciona jedinica. Ima i jedan poznati političar, sada savetnik u pošti, koji je često na bolovanju. Ako nije sposoban neka ide u invalidsku penziju, a da dođe neko stručan koji će dolaziti na posao.

Takođe, jedan moćnik koji misli da je pošta njegovo vlasništvo, pa forsira svoga sina, navodno za direktora koji ima kapaciteta da najviše bude kontrolor u pošti i to je pitanje.

(I.M.S.)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Politika SNS što manji mozak, veće sise usta i dupe to veća funkcija. S obzirom da i br. 1 nije baš mozgaš, članovi moraju da budu gluplji od njega. A tek narod što za njega glasa…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker