TUGA DO NEBA: Ovo je mladić (18) koji je došao kod dede na odmor, pa poginuo

U petak rano ujutru, u saobraćajnoj nesreći na putu Brežane – Živica kod Požarevca nastradao je Marko Stević (18) iz Batovca.

Marko Stević

Marko Stević (18) iz Batovca kod Požarevca, vozač automobila “punto”, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između četvrtka i petka na putu Brežane – Živica, dok je njegov drug A. M. (17) iz Brežana zadobio povrede opasne po život i prevežen je za Beograd. Do nesreće je došlo oko jedan sat iza ponoći, kada je Marko svojim autom naglo skrenuo i sleteo s puta, a potom udario u drvo. Od siline udara je preminuo na licu mesta.

Prema nekim informacijama, Marko je vozio čak 160 kilometara na sat, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Istu informaciju čuo je i njegov deda Branislav Miljković (85), koga smo zatekli samog, na terasi kuće u pustom dvorištu. – Eto, moj unuk je pogrešio i sad ga više nema. A taman je došao na raspust kod mene iz Italije. Tamo je išao u srednju školu. Tamo su mu i roditelji, moj sin Ivan i snaja Žaklina. On im je bio sin jedinac a sad čekam da stignu iz Italije na njegovu sahranu – kaže nam očajni Markov deda. Za Markovog povređenog druga kaže da ga je slabo poznavao, jer ga je samo dva-tri puta video.

Markov deda Branislav Miljković

Neki meštani Batovca rekli su nam da Marko nije posedovao vozačku dozvolu, što nam je delimično potvrdio i njegov deda. – Moj unuk nije imao dozvolu za B, već samo za A kategoriju. Tim autom kojim je ovde poginuo, on se dovezao iz Italije – kaže nam Branislav. Na naše pitanje kako je Marko bez dozvole B kategorije mogao da vozi čak iz Italije do Požarevca i Batovca, njegov deda nije znao da nam kaže. Inače, Marko je rođen u Tijenu, u Italiji, jer mu roditelji tamo već dugo žive i rade. Kod dede u Batovac dolazio je tokom raspusta, a ovaj poslednji dolazak pokazao se kao koban po njega.

U policiji još uvek nema zvaničnih informacija o ovom događaju, jer je uviđaj još u toku. Nije poznato ni da li je vozač bio pod uticajem alkohola, jer će se to utvrditi obdukcijom tela. Tada bi trebalo da se zna i da li je uzrok nesreće prebrza vožnja ili tehnička neispravnost njegovog auta.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker