UHAPŠEN NARKO DILER NAPREDNJAKA IZ KOSTOLCA?! Pronađena veća količina narkotika i pištolj sa punim okvirom! (FOTO)

Policija u Požarevcu uhapsila je D. Ž. (50) iz Kostolca, kada su kod njega pronašli veću količinu narkotika, ali i pištolj sa punim okvirom!

Foto: MUP Srbije

D. Ž. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla 22 paketića sa oko 312 grama praškaste materije nalik na kokain, 19 paketića sa oko 2,3 kilograma amfetamina, 12 paketa sa oko 2,1 kilograma marihuane, 101 komad sintetičke droge ekstazi, 527 grama kofeina, 2 tablete rivotrila, jednu elektronsku vagicu, kao i jedan pištolj NN marke sa 8 metaka u okviru.

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je uhapšeni D. Ž. (50) bio glavni distributer narkotika za zavisne funkcionere narkomane Srpske nepredne stranke iz Braničevskog okruga?!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker