VUČIĆEVO OBRAĆANJE IZ VLADE SRBIJE: “Ja pokrao izbore 2012? Ja da kradem, pa prvi bih se sam ubio!” (VIDEO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas se, posle potpisivanja ugovora sa američkom kompanijom NCR o otvaranju 1.500 radnih mesta u Srbiji, obratio medijima iz Nemanjine 11.

Printskrin

– Mogu da budem i seljak i građanin – rekao je premijer Aleksandar Vučić obraćajući se novinarima posle ekonomskog dela konferencije posvećenom potpisivanju ugovora sa kompanijom NCR.

“Šta je to uradio moj sin, moj brat?”

– Ja nikog nisam vređao – rekao je Vučić i dodao… Šta je to uradio moj sin, moj brat?… Ja sam tek jutros saznao šta se dogodilo juče… Ja sam se izvinio, a nikog nisam uvredio… – rekao je Vučić dodajući da mu je žao što je neko “morao da čuje takvu glupost koja je došla baš iz moje stranke” govoreći o izjavi Milenka Jovanova (SNS) koju je dao o bračnom paru Jeremić.

Uvrede i izvinjenje

Vučić je dodao i da je ovim povodom obavio svoj posao i da se izvinio iako on lično nikog nije uvredio kao i da je danima ćutao o napadima na vlastitu porodicu.

O bratu Andreju

– Udrite na mene gospodo, a ne na moju porodicu – rekao je Vučić i dodao: “Koliko gadosti ste izrekli na račun moje porodice pa se niko nije skupljao da pruža podršku.”

– Brata mi izubijaju od batina a onda se priča da je kriminalac – dodao je Vučić naglasivši da najviše mrzi dvostruke aršine.

– Ako oni pobede, što je izvesnije nego da ja pobedim, nama neće dati da budemo ni politički komesari – rekao je Vučić govoreći o, kako je rekao, dosovskim kandidatima.

Na tvrdnju novinara iz Bele Crkve da postoji navodni snimak na kojem trojica članova SNS u ime Vučićevog brata Andreja uzimaju reket, premijer je rekao da je to notorna laž i odmah ga pozvao da sa svim dokazima koje ima odmah ide u Tužilaštvo i preda sve dokaze koje ima, da će onda biti privedeni svi sa navodnog snimka ali da će i on morati da pruži neke odgovore.

“Ja pokrao izbore 2012? Ja da kradem, prvi bih se sam ubio”

– Ja pokrao izbore 2012? Ja da kradem, prvi bih se sam ubio nego ukrao ijedan glas – rekao Vučić dodajući da je priča o snimku laž iz kabineta dosovskih kandidata.

“Jedino na moje pres konferencije mogu svi da dođu”

Vučić je ocenio, govoreći o odnosu opozicije prema medijima, da samo on u Srbiji odgovara svim novinarima na sva pitanja, što, kaže, govori o iskrenosti zalaganja njegovih protivkandidata za slobodu i demokratiju.
“Nažalost, jedino su moje konferencije postale oaza slobode. U ovoj zemlji samo ja odgovaram svima”, rekao je Vučić i dodao: “Toliko o njihovim zalaganjima za slobodu i demokratiju”.
Naveo je da Saša Radulović beži od novinara, Vuk Jeremić zabranjuje ulaz, dok treći demonstriraju ispred pojedinih redakcija, te istakao da veruje da i građani to vide.

TPKNEWS/Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker