BRAVO TEODORA: Iz Bugarske donela zlatnu medalju u Petrovac (FOTO)

Teodora Bogosavljević rukometašica ŽRK “Sloga” iz Petrovca na Mlavi, vratila se sa turnira u bugarskoj Varni gde je igrajući za žensku juniorsku selekciju Srbije, osvojila zlatnu medalju.

Foto: Privatna arhiva

Ženska juniorska selekcija Srbije pobedom nad reprezentacijom Poljske 22:20 (12:10) došla je do titule na Evropskom prvenstvu B divizije u bugarskoj Varni.

Foto: Privatna arhiva

Izabranice Radana Rovčanina gde je nastupila i mlada rukometašica ŽRK “Sloga” iz Petrovca na Mlavi, Teodora Bogosavljević (17) igrajući na mestu srednjeg beka, turnir su završile bez poraza, uz šest ostvarenih pobeda, a čini se da su najteži meč odigrale upravo u finalu. Poljakinje su od samog starta pružile dobar otpor, ali je Srbija iskoristila izuzetno raspolaženu Jovanu Jovović, koja je već u prvom poluvremenu postigla osam golova, te na obaveznu pauzu otišla uz suficit od dva gola.

Foto: Privatna arhiva

Identična slika viđena je i u drugom delu. Srbija je diktirala ritam, dok je Poljska bila ta koja je jurila rezultat, a na kraju, ispostavilo se da je magična brojka od tri gola prednosti Srpkinja bila nedostižna za osvajača srebrne medalje, Poljsku. Kao i tokom čitavog turnira.

Foto: Privatna arhiva

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker