NEMA OPOZICIJE: U opštini Kučevo svi su postali naprednjaci!

Pošto su nakon aprilskih izbora u lokalni parlament ušle samo dve odborničke grupe, koalicija oko SNS sa 23 mandata koja je od početka bila većina i Grupa građana “dr Darko Blagojević” koja je osvojila 20 mandata, naprednjacima se nedavno pridružila grupa građana, pa su tako svi odbornici postali odbornici SNS.

Dogovor / Foto: Facebook/SNS Kučevo

Kako prenosi portal “eBraničevo” posle dugih pregovora u kojima je učestvovao i vrh SNS, saglasili su se da će svi nastupati u okviru SNS.

Predsednik lokalnog odbora naprednjaka Novica Janošević je rekao da treba zaboraviti dosadašnje razmirice, te da su “od sada svi zajedno”.

blagojević koji je bio nosilac liste grupe građana, kazao je da njegova lista uvek podržavala Aleksandra Vučića i da oni pristupaju većini, nadajući se da će to omogućiti podizanje kvaliteta života u opštini.

Na predstavljanju nove koalicije pojavio se i član predsedništva SNS Zoran babić, rekavši da je to veliki trenutak za opštinu Kučevo, te da je zadovoljan što tokom pregovora u prvi plan nisu postavljene funkcije, već briga za razvoj opštine.

TPKNEWS/eBraničevo

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker