UHAPŠENA NASILNICA IZ VELIKOG GRADIŠTA: Krvnički pretukla ženu i pretila da će ubiti nju, njenu decu i unučad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu, uhapsili su večeras K.G. (49) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo protivpravno lišenje slobode, laka telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti.

Foto: Ilustracija/ATAImages/Shutterstock

Kako se saznaje od izvora iz policije, večeras je u Velikom Gradištu uhapšena K.G. (49) iz Velikog Gradišta zbog krivičnog dela protivpravno lišenje slobode, laka telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti, a na teret joj se stavlja i mučenje i zlostavljanje kao i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Naime, K.G. (49) se sumnjiči da je zaključala svoju komšinicu I.B.(76) iz Velikog Gradišta u njenoj porodičnoj kući, gde je oborila na pod, šutirala, čupala za kosu i pretila da će ubiti nju, njenu decu i unučad, a kada je ona pokušala da pozove pomoć razbila joj je telefon. Posle 50 minuta mučenja okrivljena je napustila kuću oštećene.

Oštećena je pregledana u Domu zdravlja u Velikom Gradištu nakon čega je upućena u bolnicu u Požarevac gde su joj konstatovane telesne povrede.

K.G. (49) je određen pritvor od 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti izvedena pred tužioca.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker