UZMI RAČUN I POBEDI: Besplatno slanje koverti za nagradnu igru!

Ministarka Brnabić saopštila da građani neće morati da plate 23 dinara za slanje koverte sa fiskalnim računima u igri koja počinje danas i traje do kraja februara!

Slanje koverti sa fiskalnim računima i potvrdama za plaćanje karticama (slipova) za učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” počinje danas i biće besplatno, najavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Ana Brnabić.

Vlada Srbije je juče odlučila da slanje koverti za nagradnu igru bude besplatno, rekla je Brnabić novinarima.

Ona je istakla da je proširen fond za nagrade, ali nije mogla da precizira koliko će iznositi jer o tome vlada mora da donese odluku.

“Najvažniji cilj nagradne igre ‘Uzmi račun i pobedi’ nisu poreski prihodi već podizanje morala građana, odnosno da i oni shvate da kada uzmu fiskalni račun čine dobro za sebe i svoju porodicu”, kazala je Brnabić.

Slanje računa za nagradnu igru traje do kraja marta, a pravo na učešće imaju svi punoletni građani Srbije koji prikupe najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, koji su izdati u 2017. godini. Građani će praktično moći da odvoje slipove i fiskalne račune od iste kupovine i pošalju ih u dve koverte čime povećavaju šansu za dobitak.

Računi se dostavljaju u kovertama koje će biti besplatne i moći će da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije.

Planirana su četiri izvlačenja koja će biti organizovana u martu, a dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, a glavna nagrada je stan u Beogradu.

Pojedini mediji su preneli da će biti podeljeno ukupno pet stanova, ali TPKNEWS takvu potvrdu nije dobio. Rečeno je u Vladi da će konačan spisak nagrada biti poznat najkasnije 15 dana pre prvog izvlačenja u martu.

Paralelno sa nagradnom igrom organizovaće se takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, a nagrada je besplatna wi-fi zona.

Kako bi svaka opština ili grad imali podjednaku šansu da učestvuju u takmičenju i osvoje nagradu, ocenjivaće će se broj prikupljenih fiskalnih računa i slipova u odnosu na broj stanovnika i prosečnu zaradu na teritoriji lokalne samouprave.

TPKNEWS/Tanjug

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker