BELIVUKOVI SARADNICI PETROVAČKOG KLANA PRETE I UCENJUJU: Svedok sa porodicom pobegao iz Petrovca zbog pretnji ubistvom (FOTO/VIDEO)

Bivši korumpirani policijski inspektor iz Petrovca na Mlavi, Siniša Bogdanović-Conja, koji je označen kao glavni saradnik Veljka Belivuka, zvani Velja Nevolja, sa svojim lokalnim “narko-kriminalcima” obilaze sve građane koji su na njegovim bunga-bunga žurkama u “vikendici strave” bili kada je dolazio i Belivukom.

Foto: Screenshot

– Prete im i ucenjuju ih da ne smeju ništa da progovore. Određeni opštinski, sudski i policijski službenici su im se pridružili u hajci. Svi se plaše da ne potonu sa Conjom i njegovim klanom. Conja ne bira sredstva, koristi svoj uticaj da medijski opravda svoje nezakonite poslove, javno proziva ambasadore, funkcionere, inspektore…koji su bili na njegovìm tajnim žurkama…na taj način svima daje do znanja da moraju da ga spasavaju inače i oni tonu sa njim – , kaže izvor TPKNEWS-a.

Inače, naš izvor i ujedno jedan od glavnih svedoka protiv bivšeg korumpiranog policijskog inspektora iz Petrovca na Mlavi, Siniše Bogdanovića-Conje, i njegove bliske veze i saradnje sa Veljom Nevoljom S. T. (49) iz Petrovca na Mlavi, pre dve nedelje podneo je prijavu načelniku PS u Petrovcu na Mlavi da su mu bivši inspektor i njegov narko kartel pretili ubistvom njemu i njegovoj porodici.

Nakon par dana od podnete prijave, poslao je urgenciju načelniku, ali je u međuvremenu zbog njegove sigurnosti i sigurnosti njegove porodice, ipak odlučio da napusti Petrovac na Mlavi na izvesno vreme.

I dok se pretnje i pritisci od strane bivšeg petrovačkog inspektora i njegovih lokalnih “narko-kriminalaca” nastavlja, svi ćute i niko ništa ne preduzima.

S obzirom da je S. T. (49) već podneo prijave zbog pretnje ubistvom njemu i njegovoj porodici i izrazio spremnost za saradnju sa policijom, zašto još uvek nije saslušan? Da li možda petrovačka policija pomaže bivšem inspektoru da se zataška ceo slučaj? Čime ih to bivši inspektor Conja ucenjuje? Milion pitanja a dosad ni jedan odgovor.

Takođe, u intervijuu za “Glas javnosti”, bivši petrovački inspektor Conja proziva i sina Željka Mitrovića da je i on tri puta dolazio na njegovim i Belivukovim bunga-bunga žurkama u “vikendici strave”. Međutim, kako nam je i sam Željko Mitrović potvrdio, njegov sin nikad nije dolazio u Petrovac na Mlavi niti na Conjinim i Belivukovim žurkama.

Očito da je pozadina ovih prozivki bivšeg petrovačkog inspektora Conje, ustvari, osveta Željku Mitroviću zbog emitovanja reportaže o njegovoj “vikendici strave” koju je iznajmljivao Velji Nevolji.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker