300.000 DINARA ZARADI MESEČNO: Vulinovoj tetki iz Kanade napokon “svanulo”!

Obučen u svilena odela, hrani se po restoranima, ima službeni auto sa vozačem i ostalo. Napokon će i Vulinovoj tetki iz Kanade da “svane” jer neće više morati da ga izdržava.

Aleksandar Vulin/Foto: Screenshot

Dok radnik na gradilištu teškim radom od jutra do mraka po kiši, vetru, nekad i po snegu, jedva zaradi 450 evra, za to vreme počasni član Srpske napredne stranke, nekadašnji ministar Vojske Srbije a sada ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin dobio platu u iznosu od 225.000 dinara, plus dnevnice sa skupštine i kojekakve razne benefite koji mu sleduju.

Sada je njegovoj tetki iz Kanade sigurno svanulo, jer će Vulin sada od svog novca moći da kupi stan ili šta mu je već potrebno.

Njegov prethodnik Nebojša Stefanović, koji je bio i potpredsednik Vlade Srbije, zarađivao je 150.000 dinara što je duplo manje od Vulinovih 300.000 dinara.

Vulin sada mesečno zaradi godišnju zaradu onog ko je na minimalcu ili mesečno mu legne na račun 25 poljoprivrednih penzija. Da li smo stvarno toliko veliki i uspešan ekonomski tigar, pitanje je za sve nas?

V. Đ.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker