VESIĆ U VELIKOM GRADIŠTU: Golubac škartiran, most preko Dunava do Rumunije gradiće se u gradištanskoj opštini (VIDEO)

Srbija je slobodna i nezavisna zemlja i o tome ko će da bude vlast odlučuju samo građanke i građani, a ne ambasadori i tajkuni, izjavio je u Velikom Gradištu član Predsedništva SNS Goran Vesić i pozvao sve da na izborima 17. decembra glasaju za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” jer je to, kako je rekao, glas za razvoj i da zemlja ostane politički slobodna i nezavisna.

Foto: Promo

Vesić je rekao „da svi koji se kandiduju na ovim izborima, izuzev predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imaju svoje sponzore na Istoku i Zapadu ili tajkune, dok lista ‘Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane’ ima samo građanke i građane Srbije koji podržavaju Vučićevu politiku”, saopšteno je iz SNS.

„Glas naroda odlučuje ko će da vodi Srbiju. Ne vraćajmo se u prošlost kada su ambasadori u kafanama pravili vladu. Pobeda Aleksandra Vučića garantuje da će u Srbiji da vlada narod. Pobeda Aleksandra Vučića garantuje da Srbija neće ući u rat, da će u ovim teškim vremenima sačuvati mir, nastaviti da se razvija i ostati politički slobodna i nezavisna zemlja, što je jako teško u današnje vreme”, rekao je Vesić koji je prisustvovao obeležavanju 125. godina lovačkog udruženja „Golub” u Velikom Gradištu.

Govoreći o investicijama u toj opštini, Vesić je rekao da će već do kraja 2025. godine građani koji tu žive biti povezani brzom saobraćajnicom do auto-puta Beograd-Niš, a samim tim i do Beograda dokle će se, kako je rekao, stizati za oko sat vremena.

„To znači razvoj turizma, lokalnih biznisa i nove investicije. Gde god smo izgradili put, autoput, brzu saobraćajnicu ili brzu prugu to znači nove investicije”, rekao je Vesić i dodao da nove investicije znače više radnih mesta, a samim tim i bolji životni standard. Naveo je da su pokrenuti pregovori sa Vladom Rumunije oko izgradnje mosta preko Dunava i da će u narednih šest meseci srpski i rumunski stručnjaci odlučiti gde će taj most biti izgrađen kod Velikog Gradišta, što će, dodao je, omogućiti dolazak većeg broja ljudi iz Rumunije i da državljani Srbije odlaze tamo, kao i povećanje turističkih potencijala.

„Tvrđave koje smo rekonstruisali će takođe biti mnogo posećenije i tako izgleda kada se međusobno povezujemo i kada se Srbija razvija”, rekao je Vesić.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Sultanove nebuloze….😂😂😂
    NOVE info.
    javna Facebook grupa AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE
    I ISTOČNA SRBIJA
    JE SRCE SRBIJE 🇷🇸

  2. Milic mu dao plac a krivolpvac iz Rama se obavezao da ministar i mpvpj kuci na Jezeru nikad nece da bude sam. Kri volovac kome ja svakog dana sve gore pojede ga bolest obezbedice ministr po jednu sisatu animir damu iz redova mjavnih preduzeca i partijskih aktivista. Sam sebe hvali kako mu je to specijalnost. Sve cini da i dalje proima platu za nerad o neznanje. Samo lopovluk mu ide od ruke. Dokle vise Gradistanci dopustate ovakvom spodovama da vam rukovode

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker