SRAMNA PRESUDA SUDA: Pijan BMW-om usmrtio mladića, osuđen na 12 meseci kućnog zatvora s nanogicom

M. S. (20) iz sela Kisiljevo kod Velikog Gradišta, u utorak 13. decembra, osuđen je na 12 meseci nošenja nanogice u kući i zabranu upravljanja motornim vozilom tri godine.

M.S./Foto: Istagram

On je osuđen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila 13. marta ove godine kod sela Kumane, kada je izgubio kontrolu nad svojim BMW i prešao u drugu traku jer je bio pod dejstvom alkohola, i naleteo na mladića L. R. (18) iz Velikog Gradišta koji je vozio skuter, usmrtivši ga na licu mesta.

Da podsetimo, ova nesreća se dogodila u noći između subote i nedelje 13. marta ove godine, oko dva sata iza ponoći na izlazu iz sela Kumane ka Velikom Gradištu. L. R. se skuterom vraćao ka svojoj kući u Velikom Gradištu, kada je iz suprotnog smera na njega naleteo M. S. On je prednjim levim delom auta udario nesrećnog mladića i odbacio ga, jer je prešao u suprotnu kolovoznu traku. Inače, u trenutku nesreće M.S. je bio sam u kolima.

M. S. je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u drugu traku jer je bio pod dejstvom alkohola. Kako je utvrđeno alkotestiranjem, on je imao 1,02 promila alkohola u krvi i vozio je s probnom dozvolom.

Žrtva L.R./Foto: Istangram

Nesrećni mladić je imao kacigu na glavi, ali udarac BMW je bio toliko silovit da je L. R. odleteo sa skutera i pao. Koliko je snažan udar bio, govori i podatak da je na automobilu gotovo otpao prednji točak.

Očevici koji su naišli odmah su pozvali pomoć. Lekari koji su stigli na mesto nesreće su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt mladića. On je praktično od udarca na mestu ostao mrtav, a odmah nakon toga vozač M. S. je uhapšen.

Kako se saznalo, M. S. iz sela Kisiljevo se sa Srebrnog jezera vraćao iz provoda kući.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Gradištanski sud je leglo kriminala i korupcije. Sudije se prodaju kao one cure ispod Plavog mosta. Presude su im katastrofalna i sve u korist onih koji ih plate. Kada padne ova mafijaška vlast najbolje je da se isele iz Srbije jer su ojadili dosta naroda svojim presudama. Pozivam sve one koje je ovaj sud oštetio da se udruže i protestvuju tražeći pravdu za sebe. Onom sudiji koji je doneo presudu da se za ubistvo mladića dobije samo nanogica da zadesi sudbina porodice R iz Velikog Gradište.

  2. Šeki brate, neka ti Bog da snage i strpljenja. Potreban si ostalim sinovima. Zamolio bih TPKNEWS da objavi ime sudije, koji je doneo ovako sramnu presudu, da bi narod znao koga da pljuje na ulici.

  3. Objavite javno ime i prezime sudije jer treba narod da zna ko mu kroji sudbinu na sudu. Dosta je bilo sakrivanja iza inicijala ili ne pominjanja čak ni njih. Zar život jednog mladog čoveka vredi samo nanogicu? Iskrene podrške porodici Randjelović u borbi za pravdu.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker