Bič volej prvenstvo Srbije u odbojci na pesku ponovo u Velikom Gradištu

U Beogradu je 31. maja 2017. godine, Najavljena jubilarna, 10. sezona u odbojci na pesku koje će se po peti put zaredom održati na Srebrnom jezeru i u gradskom parku na obali Dunava.

U Velikom Gradištu od 7. do 9. jula, održaće se Vip Beach Masters prvenstvo Srbije u odbojci na pesku.

Odbojkaški savez Srbije, Vip i Huawei pozivaju sve ljubitelje odbojke iz Velikog Gradišta da u petak i subotu posete terene u Gradskom parku i na Srebrnom jezeru, gde ih očekuju maestralni blokovi, servisi i dijagonale najboljih domaćih ekipa, dok će se finale održati u nedelju na Srebrnom jezeru.

Za najmlađe posetioce organizovana je i besplatna Vip Beach Masters škola odbojke.

Jubilarani, 10. „Vip Beach Volley Masters 2017.“ i 6. „Vip Beach Volley Liga“ – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, svečano su u sredu 1. maja, najavljeni u restoranu – splavu „Plej“ na Novom Beogradu. U prisustvu velikog broja gostiju, predstavnika gradova domaćina, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medija.

Tim povodom ispred Sportskog saveza Veliko Gradište na konferenciji u beogradu bili su kao predstavnici Stević Saša organizator sportskih manifestacija i Đuričić Milan koordinator za školski sport.

Gostima su se najpre obratili Zoran Gajić, predsednik OSS, Dejan Turk, generalni direktor kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, Đula Mešter, potpredsednik OSS, i Džeki Zao, regionalni direktor kompanije Huavei, a zatim i predstavnici Loznice, Velikog Gradišta, Bača, Zrenjanina, Novog Sada, Sombora i Čajetine, gradova organizatora 7 turnira 10. „Vip Beach Volley Mastersa 2017.“ i 6. „Vip Beach Volley Lige“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku. Finalni turnir će se tradicionalno odigrati na Adi Ciganliji, u Beogradu.

Po završetku oficijelnog dela programa, Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, predao je Dejan Turku, Džekiju Zaou i Zoran Gajiću dresove za beach – volley sa njihovim prezimenima, a zatim su svi zajedno sa Đulom Mešterom potpisali zvaničnu Mikasa loptu sa oznakama kompanija „Vip mobile“ i Huavei.

10. „Vip Beach Volley Masters 2017.“ i 6. „Vip Beach Volley Liga“ – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – raspored turnira:

1. LOZNICA 23 – 25. JUN
2. VELIKO GRADIŠTE 7 – 9. JUL
3. BAČ 14 – 16. JUL
4. ZRENJANIN 21 – 23. JUL
5. NOVI SAD 28 – 30. JUL
6. SOMBOR 3 – 5. AVGUST
7. ČAJETINA 11 – 13. AVGUST
8. BEOGRAD, FINALNI TURNIR 23 – 26. AVGUST

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker