Učenici Srednje škole Veliko Gradište drugi u Srbiji na republičkom takmičenju u malom fudbalu

Posle pobede na okružnom i međuokružnom takmičenju, fudbalska ekipe naše srednje škole plasirala se na završni turnir koji je održan u Karatašu i Kladovu 17. i 18. maja.

U konkurenciji osam najboljih ekipa iz cele Srbije ( Kosovska Mitrovica, Gnjilane, Niš, Inđija, Veliko Gradište, Novi Sad, Čačak, Zrenjanin), naši fudbaleri postigli su veliki uspeh.

Prvu utakmicu smo igrali sa ekipom Niša koju smo izgubili sa 2:4. Zatim dobijamo Kosovsku Mitrovicu 9:2 i Inđiju 6:4 i kao prvoplasirani u grupi plasirali smo se u veliko finale gde nas je čekala srednja škola iz Čačka.

U veoma neizvesnoj utakmici dve podjednake ekipe, viđena je odlična fudbalska predstava. Posle nerešenog rezultata u regularnom delu utakmice 2:2, više sportske sreće su imali Čačani i dolaze do pobede 4:5. Treće mesto je osvojila škola iz Zrenjanina koja je bila bolja od Nišlija 7:2.

Time je fudbalska ekipa Srednjer škole osvojila drugo mesto, srebrnu medalju i postigla zaista veliki uspeh. Čestitke svim fudbalerima i profesoru Miodragu Todoroviću.

Konačan plasman

– Čačak
– Veliko Gradište
– Zrenjanin
– Niš

TPKNEWS/SSOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker